BRUTÁLISAN BÁNHATTAK EGY 87 ÉVES IDŐS NŐVEL EGY MAGYAR IDŐSEK OTTHONÁBAN

BRUTÁLISAN BÁNHATTAK EGY 87 ÉVES IDŐS NŐVEL EGY MAGYAR IDŐSEK OTTHONÁBAN

Brutálisan bánhattak egy 87 éves nővel egy Magyar idősek otthonában.

[good_old_share]


Elképesztő történet.

Elképesztő történetről számolt be egy nő Facebookon, aki elhozta az édesanyját egy Magyar idősek otthonából, mert valószínűleg brutálisan bánhattak vele.Július 20-án Gizella beíratta a demenciában szenvedő édesanyját egy idősek otthonába.

loading...

Két héttel később aztán el is hozta onnan, ugyanis valószínűleg embertelen módon bántak vele.

Az asszony testét kék-zöld foltok borították, és eltört a csuklója is, ráadásul ki is volt száradva. A lánya a Facebookon számolt be az esetről, és természetesen gyorsan el is terjedt a történetük.
Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Az otthonban megkértek, hogy az ő érdekében ne látogassam gyakran, délelőttönként telefonon érdeklődtem a hogyléte felől. Két nap elteltével azt mondták, hogy beleesett egy bokorba „

Ezután egy hét múlva a lánya meglátogatta, és szörnyű látvány fogadta. Az édesanyja láthatóan ki volt száradva, eltört a csuklója, és kék-zöld foltok borították a testét, és elég valószínűnek tartják, hogy ezek nem egy bokorbaesés nyomai.

Az idős asszony ráadásul erős nyugtatók hatása alatt volt, és szinte alig volt magánál a látogatáskor.
Gizella azonnal hazavitte magával az édesanyját, aki egy napig csak aludt, majd orvoshoz vitte. Kiderült, hogy a nő csuklója eltört, és a törés több napos lehetett.

„A gondos, szakszerű ellátás? Havi 95 ezer forintért?”

Egyenlőre nem tettek feljelentést, de az intézmény vezetősége a hírek szerint belső vizsgálatot indított az ügyben.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások