BEGYÓGYSZEREZETT VILÁG

BEGYÓGYSZEREZETT VILÁG

Manapság a fiatalabbtól az idősebb generációig, mindenki hatalmas farmakológiai támadás alatt áll. A pszichiátria ipar folyamatosan hosszabbítja betegségei listáját.
Milyen kényelmes szituáció ez a gyógyszergyártóknak!

Az emberek lebutítása fontos a leendő és uralmon lévő vezetők számára, hogy elérjék saját céljaikat és a játékuk kimenetelét – amiben szó szerint leigázzák az egész emberiséget, rabszolgasorba döntve minden dolgozó embert.

A legobb úton haladunk Aldous Huxley “Szép Új Világ”-ja felé.

Az agykapacitás kieresztése

Mi történik a társadalomban, amikor az emberek esetleg a dobozon kívül gondolkodnak és az igazságon felbőszülve a kormányok ellen fordulnak? Úgy tűnik, nem kell túl messzire visszamenni a történelemben, hogy megtudjuk.

A Szovjetunió a “mentális beteg” jelzőt politikai elnyomásra használta. Azok az emberek, akik nem fogadták el a kommunista párt által terjesztett politikát, új típusú skizofréniával lettek megbélyegezve és kiközösitették, izolálták, erőteljesen gyógyszerezték őket, hogy ezzel a represszív “terápiával” kaphassák vissza józan eszüket.

loading...

Az Amerikai Pszichiátriai Társaság a legújabb: “Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders” ( ” Mentális rendellenességek kórmeghatározó és statisztikai kézikönyve“) tetszőlegesen diagnosztizálja az eltérő egyéneket.

Új betegségként könyvelik el az átlagon felüli kreativitást és a cinizmust. A kézikönyv mentális betegségként azonosítja a “rendszer elleni dacos ellenkezést” az ellenséges és dacos viselkedést” és a tünetek közé tartozik a cinizmus, anegativitás, dac és a vitára való hajlam.”

Egy Washington Post cikkben meg is jelent az, hogy ha Mozart ma született volna, akkor majdnem minden bizonnyal ADD-vel diagnosztizálták volna, ami nem más mint a figyelemhiányos betegség. Valószínűleg agyongyógyszerezték volna, hogy normálissá váljon. Amelyek régen személyiségjegyek voltak, most kezelésre szoruló betegségek!

Még mindig nem hiszitek el, hogy a világ változik és a globális elit az új világrend, a globális kormány kialakítására törekszik és begyógyszereztet mindenkit aki ellenáll?

A legfiatalabb generáçión kezdték. Az elmúlt 4-5 évben a gyerekek különböző állítólagos mentális betegségeinek száma az égbe szökött. ADD? ADHD? Számos tudós állítja egyébként, hogy ezek a betegségek nem is léteznek, csak a gyógyszergyárak bevételeit növelik. Az sem véletlen, hogy az eddigi összes fiatal ámokfutó iskolai lövöldöző- valamilyen drog hatása alatt állt.

Adjuk hozzá az őrülethez az oltások nehézfémtartalmának növelését az elmúlt évek során( 34 olyan grafikon, ami porba döntheti az oltóanyagipart és örökre megváltoztathatja a gyermekorvosok véleményét) és az oltóanyagok méregkoktélját, a GMO-kat, a kemény alumíniumos és báriumos chemtrail sprézést a levegőben. Tegyük az egyenlet másik oldalára a gyerekeket, akiknek immunrendszerük még nem kifejlett, akik a bőrükön, táplálékkal és a véráramba fecskendezett mérgekkel együtt élnek, klóros vizet isznak és abban mosakodnak.

Apropó fluorid:a fogkrémek fluoridtartalmának és egyes ivóvizek fluoridtartalmának veszélyeit már az amerikai főfolyású média sem tudja letagadni. Egyébként a kókuszolaj és szódabikarbóna keveréke is nagyszerű fogkrém, annak aki egészségesen szeretne élni!

“A következő generáció agya van veszélyben”

A CNN szerint: az elmúlt hét évben a különböző gyermekek fejlődő agyát mérgező kémiai anyagok száma megduplázódott!-állítják a kutatók.

Dr. Philip Landrigan (Mount Sinai School of Medicine) és Dr. Philippe Grandjean a (Harvard School of Public Health, Boston) a “Lancet Neurology” folyóiratban megjelenő cikkükben kifejtik: a hír annyira aggasztó, hogy azon fáradoznak, hogy világszerte átalakítsák a szabályozási folyamatokat annak érdekében, hogy megvédjék a gyermekek agyát!

“Klinikai információink alapján tudjuk, hogy mérgezett felnőtt betegekben ezek a vegyi anyagok átlépnek az agy-ér gáton és az agyba kerülve neurológiai tüneteket produkálnak”- mondta Grandjean.

“Amikor ez a gyerekenél megtörténik, vagy épp a terhesség alatt átvándorolva a placentán, ezek a vegyi anyagok rendkívül mérgezőek lesznek, mert már tudjuk, hogy a fejlődő agy egy egyedülállóan érzékeny szerv! Továbbá: a hatás tartós is marad!”

A tanulmányok mutatják azt is, hogy az ADHD gyógyszerek nem működnek hosszú távon.

Visszatérve a tudóspárosra…Ők már több mint 30 éve tanulmányozzák az ipari vegyszerek hatásait az emberi agyra. 2006-ban egy olyan tanulmányt tettek közzé, amely 5 neurotoxint azonosít ételeinkben amelyek számos idegrendszeri fejlődési fogyatékosságot okozhatnak, beleértve a figyelemhiányos hiperaktivitás zavart, az autizmust, a diszlexiát és az egyéb kognitív károsodásokat.

Ezek a neurotoxinok?

Az ólom, metilhigany, arzén, poliklórozott bifenilek, vagy a PCB-k és a toluol.

A toluol háztartási termékek közül a hígítók, tisztítószerek, körömlakkok, folteltávolítók és fagyállók része.

5 vegyi anyag az ételben

Most, további felülvizsgálat után még 5 vegyi anyag került fel a listára, ezek pedig a mangán, fluorid, tetraklór-etilén, klórpirifosz és DDT amelyet széles körben használnak vagy használtak a mezőgazdaságban.

“Körülbelül évente fedezünk fel egy újabb vegyi anyagot, amely káros a fejlődő emberi agyra, legyen az magzat, csecsemő vagy gyermek.”- állítja a kutatópáros.

Annak vizsgálatára, hogy a fluorid mennyire káros, 27 tanulmányt végeztek el fluoridos ivóvizet fogyasztó kínai gyermekeken. Az adatok átlagosan 7 IQ pont csökkenést mutatnak.

A lassú halál

Amilyen környezetben nőnek fel gyermekeink és amilyen környezetben élünk, az abszolút orwelli. Egészítsük ki még a listát az elektromagnetikus sugárzással és a transzhumán programokkal és a kép le fog tisztázódni mindenki előtt.

Gyermekeink és unokáink érdekében: jobb ha most beszélünk erről és mindenki felébred, mielőtt már túl késő lesz!
Természetesen sokan elsőként azt kérdezik: akkor mit együnk, vagy mit igyunk, ha mindenre azt mondják mérgező? …
Sajnos ezen anyagok káros hatásait kutatások támasztják alá legtöbb esetben, ezért ezek tények!
Mint tudjuk ezeknek a szervezetbe jutása napjainkban talán elkerülhetetlen, de már sokat teszünk egészségünk és környezetünk érdekében, ha minimálisra csökkentjük a méreganyagok bevitelét, használkatát és minél több ismerőssel tudatjuk ezeket az információkat!
-Tudnodkell

Facebook hozzászólások