AZT HISZI, HOGY MOSTANÁBAN NYUGODT A HELYZET CALAISNÁL? – VIDEÓ

AZT HISZI, HOGY MOSTANÁBAN NYUGODT A HELYZET CALAISNÁL? - VIDEÓ
loading...

Azt hiszi, hogy mostanában nyugodt a helyzet Calaisnál?

[good_old_share]

Hát nem.

Korábban többször írtunk arról, hogy Calaisnál folyamatosan támadják a migránsok a kamionosokat és az autósokat.

Mostanában azonban egyre kevesebbet hallani arról, hogy a migránsok kamionokat vagy autósokat támadnának meg, és pontosan emiatt az ember azt gondolná, hogy valószínűleg már nyugodtabb a helyzet, mint korábban.

loading...
Azonban ebből a videóból kiderül, hogy egyáltalán nem nyugodtabb. Igaz, ugyan már nem egyszerre százan támadnak be egy kamiont, de attól még ugyanúgy megtámadják őket.

A hírek szerint már jóval kevesebb bevándorló jár arrafelé, de ettől függetlenül folyamatosan vannak ott, csak már nem olyan hatalmas számban, mint eddig.

Azonban a kamionok és az autók megtámadásáról azóta sem sikerült leszokniuk, és ha alkalmuk adódik rá, akkor megdobálják az arra járó autósokat és kamionosokat.

A helyiek szerint a migránsok nagyon agresszívak, és félnek arra járni az emberek, hiszen ha találkoznak egy migráns csoporttal, akkor valószínűleg nem marad épségben az autójuk.

Igazából nem értjük, hogy miért nem tesznek ellenük valamit, esetleg miért nem vezetik be azt, hogy a kamionosokat és az autósokat dobáló bevándorlókat megbüntetnék.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

De igazából azt sem értjük, hogy miért jó ezeknek a bevándorlóknak az, hogy csak úgy elkezdik dobálni az autósokat.

Ha mi mennénk át egy idegen országba, és csak úgy elkezdenénk dobálni az autósokat, akkor valószínűleg már régen a börtönben ülnénk veszélyeztetésért, azonban velük semmit sem tesznek.
Read previous post:
ALIGÁTOR KÓSZÁLT HATVANBAN - VIDEÓ
ALIGÁTOR KÓSZÁLT HATVANBAN – VIDEÓ

Aligátor kószált Hatvanban. [good_old_share] A helyiek nagyon meglepődtek. Egy aligátor kószált hatvanban. Természetesen a helyiek nagyon meglepődtek, és úgy általában...

KEMÉNY ÜZENET HOSSZÚ KATINKÁNAK! AZ ÁLLAMTITKÁR NEM GRATULÁLT!
KEMÉNY ÜZENET HOSSZÚ KATINKÁNAK! AZ ÁLLAMTITKÁR NEM GRATULÁLT!

KEMÉNY ÜZENET HOSSZÚ KATINKÁNAK! AZ ÁLLAMTITKÁR NEM GRATULÁLT! [good_old_share] Napjainkban lassan már hozzászokhatunk ahhoz, hogy azokat, akik nem hajlandóak „beállni...

Close