A GYILKOSOK MOST IS KÖZTÜNK JÁRNAK? TITKOSÍTOTT ÜGYEK? ELŐKERÜLT EGY VIDEÓ.

A GYILKOSOK MOST IS KÖZTÜNK JÁRNAK? TITKOSÍTOTT ÜGYEK?ELŐKERÜLT EGY VIDEÓ.

A GYILKOSOK MOST IS KÖZTÜNK JÁRNAK? ELŐKERÜLT EGY VIDEÓ.

[good_old_share]


Előkerült egy újabb videó: Tánczos-ügy. Az oldal alján látható.

 

Hogy gyilkosokról, vagy csak egy gyilkosról van-e szó, azt sajnos a mai napig nem tudjuk biztosan.A napokban ugyanis ismét a felszínre került a rendkívül ellentmondásos körmendi gyermekgyilkossággal vádolt Tánczos Gábor ügye.

A témát a NetCeleb internetes portál dolgozta fel, és egy olyan videót is bemutattak, amelyben a Tánczos ügy egyik szakértője szólal meg. Dr. Lépold Józsefné rendőrségi grafológus kijelentése alapjaiban ingatta meg a Tánczos ügyet.

A szakértő kitálal: megvan az igazi elkövető, de az ügyet 50 évre titkosították.

A NetCeleb által bemutatott videóban a szakértő szó szerint ezt mondja:

loading...

„Ma már tudjuk, hogy nem ő az elkövető, mert magánynyomozók dolgoztak, és megvan az igazi elkövető. Csak mi történik nálunk? 50 évre titkosították. És hogy miért nem lehet nekem erről beszélnem? Az esküm alapján.”

A videó-nyilatkozat után azonnal fellángoltak az indulatok, és rengeteg hozzászólás érkezett.

Alább olvashatunk néhányat:  • Egy ártatlan kislány meghalt és a bűnös szabadon élhet, ez felháborító! Egy fiatalembernek elvettek 10 évet az életéből, ártatlanul! Nincsenek erre szavak, érthetetlen az egész. Sajnálom a szülőket is, hogy lelkileg mennyit szenvedhettek!
  • Melyik vallásnál van – volt " rituális gyilkosság"? Nem túl sok olyan vallás létezik, amelynél rituális gyilkosságot követnek el – fiatal szűz lányok megölésével!
  • Csak a hivatalos rendőrségi és bírósági nyilatkozatok hiányoznak. Mert ki kellene állni valakinek, és elmondani az igazat, de akkor felelősségre vonás is kellene, azt azért nem vállalják.
  • Akit ėrdekel, tanulmányozza akár interneten Tiszaeszlári Eszter halálát nemzetközivė nőtt pert körülményeket. Ėn, mivel ezt ismertem azonnal párhuzamot vontam a kettő között a körülmėnyek miatt. Ėn igazán azt nem ėrtem, hogy nyomozati dolgokban jártasok hogy ítėlhettėk el ártatlanul ezt a kölyköt. Vajon ki volt a biró ės ügyėsz? Göncz adott ėvek múlva kegyelmet, de nem nyilvánították ártatlanná. Miėrt nem hagyták az ügyet meg nem oldottnak? Miėrt kellett erre a szerencsėtlen gyerekre ráhuzni?
  • loading…    Mi történt a rendőrsėggel, birósággal? Leszerepelt előttem emberileg az egėsz "gazsåg " szolgáltatás. A Tiszaeszlári bírót is bekėnyszerítettėk. A bűnösöket kėnytelen volt elengedni. De.. a per után lemondott. Visszalėpett a szolgálattól. Ügyvėdkėnt dolgozott a hátralėvő ėletėben. Hát ezt se tettėk meg ezek…

  • Még, ha pénzzel kárpótolnák, sem lehet megfizetni, sem a becsületén eset foltot, sem az egészségét! Ő és az anyukája már albérletben laknak, mert mindenüket eladta, hogy védje az ártatlanul megvádolt fiát! Nagyon nehéz életet élnek nem maradt semmijük és az anya tartósan beteg lett!

Nagyon érdekes, hogy csak rendkívül kevés hozzászóló akadt, aki elhiszi a hivatalos verziót, és hisz Tánczos Gábor bűnösségében.

 

Ezért most megmutatjuk az „érem másik felét” is. Egy olyan videót mutatunk be, amelyben Tánczos Gábor vallomás-részletei láthatóak – hallhatóak. A felvétel hitelességét pedig olyan tanúk támasztották alá, akik mindenre emlékeztek, de sohasem hallgatták ki őket.

Íme, a felvétel:

Ne maradj le semmiről! Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: https://netextra.hu/newsletter/Érdemes mindkét videót megnézni, (NetCeleb oldalon lévőt is) és azok alapján levonni a következtetéseket.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások