AZ EGÉSZSÉGÜGY EGYETLEN KÉPEN

AZ EGÉSZSÉGÜGY EGYETLEN KÉPEN

Egyetlen kép, de mindent elmond a magyar egészségügyről.

[cn-social-icon]

Sajnos a betegeknek még az ünnepeken is ugyanazt a gagyi kaját kell enniük a kórházakban, mint bármikor máskor.

Egy kórházi ápoló készítette azt a képet, amin csak egy tál étel van, de ez a tál étel mindent elmond arról, hogy hogyan is állnak a kórházak. A tegnapi napon ráadásul az is kiderült, hogy a kórházaknak, egy beteg háromszori étkeztetését 150 forintból kell megoldaniuk. Azt pontosan nem tudjuk, hogy ebből a 150 forintból a háromszori étkeztetést kell kihozniuk, vagy pedig egy étkeztetés 150 forint.

De ha még háromszor 150, az akkor is csak 450 forint. Tehát vegyük úgy, hogy 450 forintból kell megoldani az étkeztetésüket. Ehhez képest a börtönben, egy rab napi ellátása körülbelül 5000 forint tudomásunk szerint, ezen pedig érdemes elgondolkodni.

loading...

A stadionok szépen épülnek, amiben talán soha nem is fog játszani egyetlen csapat sem, de a beteged pocsék kaját kapnak. Egy kicsit több pénzt kellene beletenni az egészségügybe, hogy legalább ne rossz ételt kapjanak szegény betegek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nos, ezen a képen az egyik pszichiátriai osztály karácsonyi menüje látható.

A képet készítő ápoló ezt az üzenetet mellékelte a képhez:

"Szeretném megmutatni a mai ünnepi menűt a betegeimnek a psychiátriai-addiktológiai osztályon!Remélem az illetékesek ott fönnt ugyanilyen ünnepi lakmározásban vesznek részt!Szánalmas!Én szégyelltem kiosztani szerencsétleneknek!!Ja és a hal tök büdös volt!Ennyit a szeretet ünnepéről!Hasonló jókat kívánok mindazoknak,akik ezért felelősek!!!!!!!!"

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások