A MARSON EMBEREK LAKNAK?

ISMERETLEN FÉNYFORRÁS A MARSON!

Alfred Lambremont Webre, a MARS Tanácsadó Testületének elnöke, azt mondta a vezető spanyol lapnak, hogy a „Marson emberek laknak”.

Alfred L. Webre, az Institute for Cooperation in Space (ICIS) – Az Űrbéli Együttműködés Intézetének – igazgatója: A „Mars bolygót humanoidok lakják.”

Webre: 67 éves vagyok. Egy floridai haditengerészeti bázison születtem a második világháború alatt. Vancouverben (Britsh Columbiában) élek. A jogtudományok doktora vagyok és a Kuala Lumpur-i Háborús Bűnök Törvényszékének bírája. Házas vagyok, van egy fiam és két mostohalányom.

Egy intelligens eredetű világegyetemben élünk. Van bizonyíték arra, hogy léteznek olyan, a miénktől fejlettebb, etikus civilizációk, melyek fejlettebbek, mint a miénk és bekapcsolódnak a fejlődési folyamatunkba.

La Vanguardia: Bizonyítsa be a számomra

loading...

Webre: Olyan kormánytisztviselők állításai állnak rendelkezésre, akik saját maguk szolgálnak bizonyságul arra, hogy az USA részt vett bizonyos földönkívüli fajokkal való titkos kapcsolatfelvételt létesítő programokban.

La Vanguardia: Ez azt jelenti, hogy már kapcsolatban állnak földönkívüliekkel?

Webre: Igen. A szemtanúk szerint az Egyesült Államok kormánya az ötvenes évek óta titokban együtt működik velük…


Andrew D. Basiago-t, egy CIA tiszt fiát, hét évesen vették fel az olyan tehetséges gyerekekből álló titkos programba, akiket a földönkívüliekkel való kapcsolattartás követeinek képeztek ki.

La Vanguardia: Van valamilyen kapcsolat?

Webre: Ő a Wood Ridge-ban (New Jersey) található Curtiss-Wright létesítményben találkozott három, a Marsról származó űrhajóssal az 1970-es években, mivel a marslakók a Földre látogattak. 2009 januárjában Virginia Olds, CIA tisztviselő, megerősítette, hogy a CIA tud arról, hogy a Mars felszíne alatt egymilliós humanoid civilizáció él.

Úgy véljük, hogy Kr.e. 9500 körül a Vela szupernóva-robbanás törmelékdarabjai léptek be a naprendszerünkbe és azok tették tönkre a Mars ökológiáját. A marsbeliek – mintegy 150 (???) évvel járnak előttünk etikailag és technológiailag – a bolygójuk felszíne alatt leltek menedéke.

2008 decemberében egy olyan riportot hoztunk nyilvánosságra, amely olyan, a NASA Spirit roverje által készített fotókat tartalmazott, melyek több humanoid lényt, különféle állatfajokat, továbbá faragott szobrokat és mesterséges struktúrákat lepleznek le a Mars felszínén. Ez a cikk megtalálható a www.exopolitics.com oldalon.

La Vanguardia: Három olyan űrhajós van, akik földönkívüli életet tapasztaltak.

Webre: Igen, Buzz Aldrin, aki az Apolló11-n repült, azt mondta, hogy amikor 1969-ben elérték a Holdat, két nagy földönkívüli űrhajó volt abban a nagyméretű kráterben, amelyben leszálltak. Az ő verzióját később NASA-hivatalnokok igazolták.

La Vanguardia: El vagyok hűlve.

Webre: Dr. Steven Greer, a Leleplezés Projekt vezetője, több mint 500 tanúvallomást gyűjtött össze, melyek olyan magas rangú katonai, kormányzati és titkos szolgálati tisztviselőktől származnak, akik tanúsítják a földönkívüliek jelenlétét. Ezeket 2001 májusában hozták nyilvánosságra a Washingtoni National Press Clubban.

La Vanguardia: Mexikó, Chile, Brazília és Peru nyilvánosságra hozta az ufókról szóló aktáit.

Webre: Nemrégiben csatlakozott Franciaország, Svédország, Dánia és Nagy-Britannia, utóbbi 7200 jelentést adott ki, melyeket a D155, a Védelmi Minisztérium titkos ufó-egysége gyűjtött össze.

La Vanguardia: Miért nem kürtölték világgá a marsi élet létezését?

Webre: Politikai okok miatt. A MARS (Mars Anomaly Research Society) majd igényt fog támasztani a Tájékoztatás Szabadságáról szóló Törvény alapján, követelve, hogy a NASA ismerje be a Marson található intelligens élet létezését.

La Vanguardia: Vajon miért nincsenek jelen a társadalmunkban maguk a marslakók?

Webre: A miénk egy olyan világ, amiről azt feltételezzük, hogy a Világegyetem Kormánya karantén alá helyezte.

La Vanguardia: S ez a karantén most véget ér?

Webre: Úgy véljük, hogy az etikus földönkívüli civilizációk arra használták fel az ufó-jelenséget, hogy hozzászoktassanak bennünket a jelenlétükhöz, 2010-2020 között pedig megkezdjük a nyílt kapcsolatfelvételt ezekkel a civilizációkkal.

La Vanguardia: És az első találkozó a marsbeliekkel lesz?

Webre: Igen, mivel ez számos kölcsönös előnnyel jár. Ők technológiát és szaktudást adhatnak számunkra, illetve nekünk egy olyan gyönyörű zöld bolygónk van, ahová ők átköltözhetnek

La Vanguardia: Így működik a világegyetem?

Webre: Sok dimenzió és a miénkkel párhuzamos világegyetem létezik. Néhány földönkívüli civilizáció egy másik dimenzióból, egy párhuzamos világegyetemből származik. Erre az okra vezethető vissza az ufók fel- és eltűnése.


La Vanguardia: Mennyivel fejlettebbek ezek a civilizációk?

Webre: Olyan szervezett és etikus civilizációkból álló világegyetemben élünk, amelyek uralják az idődimenziót, és vannak olyanok, amelyek alighanem fejleszteni fogják majd a realitásunkat.

La Vanguardia: A legvégső határig?

Webre: Néhány elmélet szerint gyorsan kell fejlesztenünk a civilizációnkat azért, hogy felhagyjunk az állandó háborús gazdálkodási rendszerrel és a fenntartható gazdaság irányába mozduljunk el. Az emberi tudatosság elérte azt a fejlettségi szintet, hogy most már készen áll az univerzális korszakba való belépésre és nekiláthat e más jellegű civilizációkkal történő nyílt kapcsolatfelvételhez.

La Vanguardia: Ők segítő kezet nyújthatnak nekünk?

Webre: Az első számú direktívájuk az, hogy nem avatkoznak bele más civilizációk evolúciójába.

Azonban nagyon rövid időn belül az emberiség használni fogja a kvantumteleportációt és a térből nyerhető szabad energiát. Egy olyan átmeneti korban élünk, amikor választanunk kell a megsemmisülés és a fejlődés között.

La Vanguardia: Munkájának részét képezi a világegyetem hatalmas kormányzásnak a tanulmányozása.

Webre: Az exopolitika egy olyan társadalomtudomány, amely az emberi civilizáció és az univerzumban található más intelligens civilizációk összefüggéseit tanulmányozza.

Az univerzális diplomácia irányába mutató egyik első lépésünk a Marson található emberi civilizációval kialakított sikeres párbeszéd kell, hogy legyen.

La Vanguardia: Értem.

Webre: Dr. Norman Mirandával, az ENSZ Közgyűlésének elnökének a kabinetfőnökével dolgozom együtt, hogy az ENSZ képviselhesse a Földet a marsi civilizáció előtt.

Forrás:Tudnodkell

Facebook hozzászólások