A FÖLD TÖRTÉNETE 2 PERCBEN

A FÖLD TÖRTÉNETE 2 PERCBEN
loading...

Íme a föld története mindössze két percben.

[cn-social-icon]

Egy házifeladatnak indult a videó készítése, de hatalmas sikere lett.

A földünk története nagyon hosszú, egy élet is kevés lenne ahhoz, hogy mindent megtanuljunk róla, és egyben tele van rengeteg kérdéssel, találgatással, és titkolózással is.

Ezekhez hozzákapcsolódik az evolúció elmélet is, és a vallási elméletek is, így tényleg nagyon nehéz a föld igazi történetéről beszélni.

loading...

Viszont ez a 2 perces videó tartalmaz minden lényeges momentumot, és hatalmas nézettsége van, pedig az egész csak egy házifeladatnak indult.

A Minnesotában élő Joe Bush azt a házifeladatot kapta, hogy készítsen egy rövid videót, a föld történetéről, mindezt úgy, hogy képeket válogat össze, majd összevágja őket egy zenére.

Joe így is tett. A képeket egyszerűen az internetről válogatta le, ezek sima bárhol fellelhető képek, a fiú mégis úgy vágta össze, hogy ezek a képek együtt mindent eláruljanak a föld történetéről, egyben a jövőjéről is. Ezt a remek videót még társította egy igen drámai zenével is, és készen is lett a házi.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Joe csak azt nem sejtette, hogy ez a bizonyos házifeladat annyira jó lett, hogy mára már közel 20 millióan nézték meg a videóját, ami egy hatalmas szám.

Valószínű, hogy ötös lett ez a bizonyos házi.

[cn-social-icon]

Read previous post:
TERRORTÁMADÁS INDONÉZIÁBAN
TERRORTÁMADÁS INDONÉZIÁBAN

Terrortámadás történt Indonéziában. [cn-social-icon] A rendőrség szerint nem az Iszlám állam tette, de más források szerint, a szervezet magára vállalta...

OTTHAGYTÁK AZ ESKÜVŐJÜKET, HOGY MEGLÁTOGASSÁK A BETEG NAGYMAMÁT
OTTHAGYTÁK AZ ESKÜVŐJÜKET, HOGY MEGLÁTOGASSÁK A BETEG NAGYMAMÁT

Egy pár otthagyta az esküvőjüket, hogy meglátogassák a férj beteg nagymamáját a kórházban. [cn-social-icon] A megható történet végigjárta az egész...

Close