3000 FORINTRA BÜNTETTÉK, MERT VIZET IVOTT A VILLAMOSON

3000 FORINTRA BÜNTETTÉK, MERT VIZET IVOTT A VILLAMOSON
loading...

Egy utast azért büntettek meg 3000 Forintra, mert vizet ivott a villamoson.

[good_old_share]

Az eset Debrecenben történt.

Debrecenben az egyik villamoson egy utast azért büntettek meg, mert vizet ivott. Az eset a Nemzeti Sport egyik újságírójával történt, aki a közösségi oldalán számolt be az esetről.

loading...

A férfinek érvényes jegye volt a villamosra, és az ellenőrzésnél mindent rendben is találtak, de mégis 3000 ezer forintos büntetést kapott, a kezében lévő vizes palack miatt.

A probléma az volt, hogy a férfi az ellenőrzés előtt ivott a vízből a villamoson, márpedig ezt állítólag tilos.

A férfi eltette az üveget, de a kamera felvette, hogy beleivott a vízbe amikor már a villamoson volt, és miután az ellenőr elmondta neki, hogy a villamoson tilos enni és inni, megbüntették 3000 Forintra.

A villamoson található piktogramok alapján, egyértelmű, hogy nem lehet fagyizni, enni és szeszes italt fogyasztani, valamint dohányozni sem, azonban nincs olyan piktogram, ami azt jelezné, hogy még ásványvizet sem lehet fogyasztani.

Az pedig jó kérdés, hogy ha valaki például rosszul van, vagy beteg, akkor is megbüntetik 3000 ezer forintra, azért mert ivott?

A megbüntetett férfi ezután jobban utánanézett annak, hogy mit tilos és mit nem, de nem talált olyan szabályt, ami tiltaná a víz ivását a villamoson. Ezután elment panaszt tenni a tömegközlekedési cég ügyfélszolgálatán, de azt a választ kapta, hogy nem tudnak minden tiltást kitenni. de ha akar, tehet bejelentést, és kivizsgálják az ügyet.Szóval odáig jutottunk, hogy már egy kortyot sem ihatunk, mert azért is megbüntetnek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
KOMOLY BÍRSÁGOKAT KAPHATNAK A BICIKLISEK, HA NEM TARTJÁK BE A KRESZ-T
KOMOLY BÍRSÁGOKAT KAPHATNAK A BICIKLISEK, HA NEM TARTJÁK BE A KRESZ-T

Hatalmas bírságokat kaphatnak a biciklisek, ha nem tartják be a szabályokat. [good_old_share] Akár 300 ezer forintot is kaphatnak, egyes esetekben....

EZ LESZ AZ EREDMÉNYE, HA EGY BUSZSOFŐR AUTÓVERSENYZŐNEK KÉPZELI MAGÁT - VIDEÓ
EZ LESZ AZ EREDMÉNYE, HA EGY BUSZSOFŐR AUTÓVERSENYZŐNEK KÉPZELI MAGÁT – VIDEÓ

Ezért nem szabad a buszosoknak gyorsan hajtani. Durva balesetet szenvedett egy buszos, mert nem tartotta be a sebességhatárt. Mivel a...

Close