3 JEL, HOGY PÁRODNAK LEHET VALAKIJE: VAN OKOD AGGÓDNI?

3 JEL, HOGY PÁRODNAK LEHET VALAKIJE: VAN OKOD AGGÓDNI?

3 jel, hogy a párodnak lehet valakije: van okod aggódni?

Gyanús, hogy megcsal a párod? Jobb, ha mielőbb kiderül, ne félj meglátni a jeleket!

A címben feltett kérdésre a válasz egyértelműen nem. Aggódni soha nincs okod, viszont nem azért, mert a párod nem léphetett félre, vagy soha nem is fog.

Sokkal inkább azért nem érdemes aggódnod, ahogyan féltékenykedned vagy állandóan a vészjósló jeleket keresned sem, mert ha a férfi érzelmei, ragaszkodása, irántad tanúsított tisztelete nincs olyan erős, hogy kiállja a hűség próbáját, akkor olyan ember miatt aggodalmaskodnál, aki miatt egész egyszerűen nem érdemes.

Persze rájönni, hogy a párod félrelép(ett), nagyon fájdalmas. Ilyenkor az ember kiábrándul, sértve érzi magát, és rendszerint magában keresi a hibát, pedig, bár lehetnek tőle eredő okok is, nagyon sok esetben akkor is sor kerül a megcsalásra, ha a megcsalt fél a lelkét kitette a párjáért.


Akármiért is történt, a megcsalás aljas dolog, hiszen a férfi szakíthatna is, mielőtt más karjaiban köt ki, ám ha fű alatt lépeget félre, szemernyit sem tiszteli párját, jelen esetben téged. Ezért hát, ha ejtesz is könnycseppeket, sose a pasit sajnáld, hogy elvesztetted! Maximum magadért hullajtsd őket, ha a sírástól könnyebb lesz a szíved. Utána viszont igyekezz mielőbb talpra állni, hiszen az élet megy tovább, és vár rád valaki valahol, aki majd úgy szeret, ahogy azt megérdemled, még ha ez közhelyesen hangzik is.

loading...

Na, de ne szaladjunk ennyire előre, párod ugyanis nem biztos, hogy valaha is megcsalásra adja a fejét, de sose félj az igazságtól, és leplezd le, ha mégis megtenné! A következő három dolog árulkodó jel lehet, mindazonáltal, ha egyenesen rákérdezel, az a legcélravezetőbb.

Nincs szex

Ami a hálószobában történik, az jó mutatója a kapcsolat állapotának, ezért, ha ott tapasztalsz negatív változást, például egyre ritkábban vagy sosem bújtok össze, az rossz jel lehet, talán mással hancúrozgat a párod.

Vedd számításba, hogy élheti stresszesebb periódusát is, lehet kimerültebb, ezek is visszavetik a szexuális éhséget. Légy türelmes, beszélj vele erről!

Feltűnően elfoglalt

Sokszor van olyan, hogy hívod, de nem veszi fel? Régebben több ideje volt rád? Néha azt sem tudod, merre jár, de későn ér haza? Sajnos lehet nő a dologban.


Mindenkivel előfordulhat, hogy túlóráznia kell, húzósabbak a munkanapjai, esetleg családi gondjai vannak, ezt ne hagyd figyelmen kívül!

Gyanús a pasi?

Azok a nők, akik gyanítják, hogy félrelép a párjuk, gyakran elkövetik az alábbi hibákat. Kattints a képre, és nézd meg, melyeket!

Kompenzál

Annak a férfinek, akinek van lelkiismerete, meg is szólal, ha az illető rosszban sántikál. Ha sosem vett neked virágot vagy más meglepetést, de most sorra veszi azokat, előfordulhat, hogy saját lelkét próbálja megnyugtatni, amiért csal téged.

Vigyázz, hogy a férfi figyelmességét ne fordítsd rosszul! Azért is ajándékozhat meg sokszor, mert szeret, és örömet akar szerezni.  Ez a jel tehát csak a fenti kettő meglétével váljon gyanússá. – Femina

Facebook hozzászólások