150 EZRET FIZET A TEMESVÁRI NŐ ANNAK, AKI TEHERBE EJTI!

150 EZRET FIZET A TEMESVÁRI NŐ ANNAK, AKI TEHERBE EJTI!
loading...

Manapság azok az emberek akik minden nap bóklásszák az internetet és a facebook-ot, azok már semmin sem lepődnek meg.

[cn-social-icon]

A napokban megjelent egy poszt amin talán még ők is meg fognak lepődni, egy nő ugyanis 150 ezret fizetne annak aki teherbe ejti, és közben még barátja is van.

Persze lehet hogy csak kamu az egész és csak felfújta az internet, de a mai világban már sosem lehet tudni, hiszen az emberi hülyeség határtalan.

loading...

Szóval a lényeg a következő:

Egy 25 éves fiatal nő megelégelte barátja viselkedését, és hogy nem akar közös gyereket.

Ezért úgy határozott hogy majd ő kézbeveszi a dolgokat és egy hirdetést adott fel. A hirdetés annyiból áll hogy 500 eurót, azaz 150 ezer forintot fizet annak aki teherbe ejti.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A 25 éves lánynak van egy barátja, de mivel ő nem akar gyereket ezért a nő úgy döntött hogy feladja a hirdetés mert ez az egyetlen „megoldás”.

A lány a posztban pontosan ki is fejtette hogy miről van szó és hogy mit is szeretne.

“Én egy független, érett nő vagyok. A megismerkedésünk nem jelent majd problémát. Te jól fogsz szórakozni az aktus közben, én meg egy kisbabát kapok cserébe. A gyerekről lemondasz, a szülői jogokat pedig átadod nekem” Írta a posztban.

De azért nem megy olyan egyszerűen a dolog. A lány további feltételként jelölte meg, hogy a leendő apának át kell esnie egy termékenységi vizsgálaton is.

Azt hogy hányan jelentkeztek a hirdetésre, vagy hogy mit szól a lány barátja persze nem lehet tudni, de ha igaz ez az egész akkor valószínűleg nem örül neki. [cn-social-icon]

Read previous post:
LEPKE DRÓNOKAT KÉSZÍTETT EGY ROBOTGYÁRTÓ CÉG!
LEPKE DRÓNOKAT KÉSZÍTETT EGY ROBOTGYÁRTÓ CÉG!

Egy német robotgyártó cég alig 32 grammos lepkedrónokat tervezett és készített el. [cn-social-icon] Sok olyan robot létezik, amely az állatok mozgását...

NINCS DROGTESZT ÉS SZONDÁZTATÁS A PILÓTÁKNÁL!
NINCS DROGTESZT ÉS SZONDÁZTATÁS A PILÓTÁKNÁL!

Úgy néz ki, hogy akár bedrogozva vagy részegen is lehet repülőgépet vezetni a pilótáknak, hiszen a kötelező szondáztatást és drogtesztet...

Close