SZTRÁJKOLNI KEZDETT EGY MIGRÁNS CSALÁD, MERT NEM KAPTAK SAJÁT HÁZAT

SZTRÁJKOLNI KEZDETT EGY MIGRÁNS CSALÁD, MERT NEM KAPTAK SAJÁT HÁZAT
loading...

Hihetetlen, hogy néhány migráns mit enged meg magának.

[good_old_share]

Egy család sztrájkolni kezdett, mert nem kaptak saját családi házat.

Az eset Németországban történt, ahol egy migráns család ülősztrájkba kezdett, pontosabban az útra feküdt ki, mert nem kaptak saját családi házat.

loading...

Egy németországi kisvárosban, egészen pontosan Karbenben történt az eset. A bevándorló család a városháza közelében lévő főutat választotta ki, és a család kifeküdt a főútra, és így tiltakoztak, mivel nem kaptak egy saját családi házat az országban.

A szemtanúk szerint a gyerekek halálra rémültek és az autósokat is nagyon megviselte az eset. A rendőrség azonban egy bejelentésre hamar megjelent a helyszínen, így nem történt baleset.

Kiderült, hogy a Kurd származású család a múlthéten érkezett meg Németországba, majd másnap már a városházán voltak, ahol a családi házat követeltél, persze mindezt ingyen.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A családot egyébként nem hagyták volna az utcán. egy 50 négyzetméteres ingatlanban szerették volna elszállásolni őket, azonban ők nem elégedtek meg vele, és ők a saját családi házat szerették volna, amit „megígértek neki.”

A férfinek ugyanis Irakban állítólag azt ígérték, hogy Németországban majd kapnak egy saját házat, és ezért vállalták ezt a hosszú utat. Azonban azt nem lehet tudni, hogy ki ígérte meg neki.

Persze rögtön felmerül a kérdés, hogy akkor a család mennyire is „háborús menekült”, ha ők maguk is megmondják, hogy csak a családi ház miatt mentek az országba.

A férfinek most felelnie kell a tettéért, ugyanis azzal, hogy kifeküdt a családjával a forgalmas főútra, veszélyeztette a családja életét, és az autósok életét is.

Az internetezők természetesen rögtön felháborodtak az eseten, és a legtöbben azt követelik, hogy a családot azonnal tegyék ki az országból.

Read previous post:
3 REJTÉLYES HELY A VILÁGBAN - VIDEÓ
3 REJTÉLYES HELY A VILÁGBAN – VIDEÓ

Ebben a videóban 3 érdekes és rejtélyes helyről lesz szó. Nagyon érdekes, és izgalmas videó, érdemes megtekinteni. A világ televan...

VALLOMÁST TETT A MERÉNYLŐ, NEM BRÜSSZEL VOLT AZ EREDETI CÉLPONT
VALLOMÁST TETT A MERÉNYLŐ, NEM BRÜSSZEL VOLT AZ EREDETI CÉLPONT

Elfogták a harmadik Brüsszeli merénylőt, aki aztán vallomást tett a hatóságoknak. [good_old_share] Kiderült, hogy nem Brüsszel volt az eredeti célpont,...

Close