ÚJABB EMBERRABLÁSI KÍSÉRLET TÖRTÉNT!

loading...

Újabb emberrablási kísérlet történt szombaton. A helyek és a cégek neveit szándékosan nem írjuk ki, hiszen 100%-ig nem tudtunk megbizonyosodni a történet hitelességéről. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Az eset szombaton történt:

Szombaton voltam egy Rendezvény Központban a Hyperspace – nevű Coronita jellegű party-n egy spanommal.

Röviden: megérkeztünk berúgtunk, majd neki láttunk a "veretésnek". A színpad előtt odajött 3 fiatal: egy kigyúrt magyar srác, egy szőke napszemüveges csaj(az extasytól nem volt csak pupillája azért volt a szemüveg) ès egy fél magyar fél Ukrán srác (akcentusbol itèlve) mind a hárman 19-23 évesek lehettek körülbelül 1,5 órát buliztak a velünk majd eltűntek a tömegben.

Amíg velünk voltak többször kínáltak droggal, üdítővel melyeket nem fogadtunk el.

Rá 30 percre kiszúrtam a tömegből 2 hatalmas borostás férfit akik hallótávolsàgban oroszul susmogtak majd az egyik rám mutatott és elindultak felèm, életemet annak koszönhetem, hogy addigra józan voltam és felismertem a helyzetet.

A portások ismerték aput, így tudtam h segítenek, lebuktam a tömegbe h ne lógjon ki a fejem majd gyorsan az ismerős örökhöz siettem majd elhadartam, hogy meggyőződésem h két szervkereskedő pàjázik rám.

Szóltak h kerüljek újra a két férfi làtótávjába, és ha valóban követnek végük, így is lett újra kiszúrtak majd az őr felè vettem az irányt. Ekkor a biztonsagiak látták h a két ukrán is így tett majd rájuk ugrottak és kidobtak őket majd kint a két férfit összeverték, meg köszöntem a segítséget majd pillanatokon belül távoztam.

Ekkor a következő párbeszéd zajlott le, köztem és a kinti (ismeretlen) biztonságiak között:

 Èn:Elnézést van önök közt olyan aki jó pénzért hazavinne?

 Őr: Ott egy csomó taxi menj azzal. (Mosolyogva lekezelően)

 Én: a parkoló tele ukránokkal.

Őr: Mivan félsz tőlük? (Röhög)

 Én: Nem azert remegek mert ilyen jó időben fázom!

Arrébb mentem és rendeltem egy kocsit (nem taxit) majd amíg ki nem ért az autóm kint a szekusokhoz, és a bejárati kamerákhoz közel maradtam.

Mikor megjött a kocsim úgy szaladtam oda mintha az életem múlna rajta (így volt ) majd a parkolóba érve hallom hogy a taxisok akik a részeg fiatalokat szallitják  haza mind a kocsi mellet állnak és oroszul bájcsevegnek éppen hogy àt érve köztük beugrok a kocsiba és úgy ordítottam a sofőrre mintha bankot raboltam volna hogy hajts, majd látom a visszapillantóba h 4db kedves taxi van a nyomomban a sofőröm szerint nem követtek, de azért szóltam h ne a

címre menjen, hanem körözzön kicsit vele és ekkor belátta, hogy nincs olyan kanyar ahova a kedves taxik nem követnek. Ekkor addig játszottuk ezt, amíg egy piros lámpa és egy rendőrautó nem fogta fel őket. Megúsztam. ….egyenlőre.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Aki nem érti magyarázat:

 Ez egy ukrán bűnszervezet van. A kiválasztó ember, az esetemben a fiatal ukrán és a barátai.

 Gondolom ha iszom az italukból akkor nekem konyec (oroszul halál)

Van a végrehajtó esetemben a két nagydarab ukrán.

Módszer benyugtatóznak, félre vonulsz elájulsz és visznek, vagy elindulok haza követnek és visznek.

De mondok jobbat elfáradsz haza indulsz beszálsz a megszokott taxiba beadod a címet de oda már nem jutsz el.( Ha szimpi vagy nekik) ilyenkor a kivalaszto is és állott végrehajtó is a taxis.

Az őrökben ne bízz direkt küld a taxiba. Taxit ne hívj mert a fele bűnöző csak ismerőst vagy okos taxit (uber, wunder) GPS alapú nem vihet máshova. De ha a hely előtt taxiba ülsz azt senki nem tudja rajtad és a sofőrön kívül.

Ez most kezdődött el újból kb. Rinyu patrik eltunesekor.

Ne kopasz rosszarcu formákat keressetek!!! Nem azok, azokat csak a zsák után látod. Azért vannak a hírekben úgy ábrázolva mert azt kell keresned. De nem az rabol el!

Ne sétáljon senki olyan helyen ahol se ember se kamera, ha elrabolnak ne próbálj hívni dobd a telot az ülés alá bekapcsolt gps-el (ha olyan helyen sétálsz előre kapcsold be, jobb ha a kocsijukba eldobod mert úgyis elveszik, ha kérdezik kiesett mikor raboltak. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás