ÚJ VIDEÓ A NAGASZAKI ATOMBOMBÁRÓL

ÚJ VIDEÓ A NAGASZAKI ATOMBOMBÁRÓL
loading...

Eddig soha nem látott videó került ki az internetre a Nagaszakira ledobott atombomba előkészületeiről. A “Kövér embernek” (Fat Man) nevezett bombát egy csendes-óceáni szigetről, Tinianról indították 1945 augusztus 9-én, és 74 ezer ember halálát okozta.

Jópár történész szerint teljesen feleslegesen, mivel a három nappal korábban ledobott hiroshimai bomba után Japán úgyis megadta volna magát.

Még az is kiderül a videóból, hogy volt szörfös szál is a nagaszaki bombában: a vízhatlan festéket, amit a Fat Mannél használtak, először szörfdeszkákon tesztelték. A tudósok pedig, akik a bombát kifejlesztették, azon aggódtak, hogy nagyjából 20 százalék volt az esélye, hogy az atombomba idő előtt, még az előkészületek idején felrobban.

loading...

Forrás:Index.hu

Read previous post:
A KARMA
A KARMA

Mára már ezoterikus közhelynek számít az a közkinccsé lett keleti tanítás, hogy minden amit az életben teszünk, elnyeri  jutalmát vagy...

3 BIZONYÍTÉK A TELEPÁTIA LÉTEZÉSÉRE
3 BIZONYÍTÉK A TELEPÁTIA LÉTEZÉSÉRE

A telepátia jelensége megosztja az embereket. A tudományos álláspont szerint nem bizonyított létezése, ezért sokan szkeptikusak vele kapcsolatban, pedig néhány...

Close