UFÓ FIGYELŐ SZOLGÁLATOT HOZOTT LÉTRE RIHANNA

UFÓ FIGYELŐ SZOLGÁLATOT HOZOTT LÉTRE RIHANNA
loading...

Az énekesnő szentül hiszi, hogy földönkívüliek márpedig vannak. Most épp egy UFO figyelő szolgálatot is létrehozott a Nevadai sivatagban.


 "Rihanna mindig is meg volt róla győződve, hogy az idegenek a Földre jönnek még az ő életében" – mondta egy, az énekesnőhöz közel álló forrás. Riri felbérelt egy néhány embert, akiknek a feladata nem más, mint folyamatosan az eget fürkészni és jelenteni, ha valami rendkívülit észlelnek. A bázist egy olyan helyre állították fel, ahol viszonylag gyakoriak az ilyen észlelések. A közelükben van a Little A'Le'Inn nevű motel is, ahol az UFO-hívők szoktak megszállni.

Pár kilométerre innen található a híres 51-es körzet is. "Ez nem egy hóbort nála. Ő totálisan hisz bennük. Mindez sok pénzébe kerül, de nem bánja. Főleg, ha eredmény is lesz".

Rihanna egyébként édesapjától kapta el az "idegen-lázat", korábban sokat mesélt a közösen átélt földönkívüli élményeikről. "Csak ültünk a lépcsőn és néztük az eget. Én nem láttam csak egy hullócsillagot, de hiszem, hogy léteznek" – mondta a 25 éves barbadosi szépség.

loading...


Legendavadasz

Read previous post:
TÚLVILÁGI ÉLMÉNYEIRŐL MESÉLT A FIÚ
TÚLVILÁGI ÉLMÉNYEIRŐL MESÉLT A FIÚ

Találkozott meg nem született nővérével, és időzött a mennyországban is – állítja az a 14 éves fiú, aki évekkel ezelőtt...

MITŐL HALNAK MEG A BANKÁROK?
MITŐL HALNAK MEG A BANKÁROK?

Mitől halnak meg a bankárok? Egyre több nyugati bankár hal meg rejtélyes körülmények között. Csak idén a vezető nemzetközi bankok...

Close