SAJÁT GYEREKEIKET ALÁZTÁK A NÉZETTSÉGÉRT – VIDEÓ

SAJÁT GYEREKEIKET ALÁZTÁK A NÉZETTSÉGÉRT - VIDEÓ
loading...

Saját gyerekeiket alázták a nézettségért.

[good_old_share]


A sok kommentelő felháborodásának köszönhetően azonban végül jó helyre kerültek a gyerekek.
loading...

Manapság egyre többen kezdenek el videózással foglalkozni. Rengetegen azonban elég gyorsan abba is hagyják, mert rájönnek, hogy nem úgy megy ahogyan gondolták, vagy éppen a nézettség hiánya miatt hagyják abba.

Sokan elképesztő dolgokat tudnak művelni a nézettségért. Mostanában rengeteg videós szinte saját magát kínozza azért, hogy gyorsabban szert tegyen nagy nézettségre.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Természetesen ez egyáltalán nem normális, azonban még ennek is van egy rosszabb módja.

Egy család a saját gyerekeit alázta, és bántalmazta a nézettségért, és a durva az egészben az, hogy nekik le sem esett, hogy igazából mit is csinálnak.

Előfordult, hogy elhitették vele, hogy összetörték az X-box-át, és aztán felvették ahogyan sír, de ez még csak a gyengébb szivatások közé tartozott.

Olyan is volt, hogy szétpakoltak a szobájában, majd elkezdtek vele veszekedni hogy mit csinált, a kisfiú pedig értetlenül állt az egész előtt, mire ordítottak vele, hogy miért hazudik.

Az is előfordult, hogy a videóban nekilökték a szekrénynek és hasonlók.

Sok dolgot csináltak még de nagyon nem részleteznénk, a lent megtalálható videóból úgyis kiderül minden. A lényeg annyi, hogy az apa, és a nevelőanya rendszeresen szívatták és megalázták a fiút, és bántalmazták is, mindezt a nézettségért.

loading…


A kommentelők nagy része persze felháborodott, és együttes erővel próbáltak meg tenni a család ellen.

Szerencsére nem volt nehéz dolguk, hiszen a család mindent feltöltött a netre, így a rendőrség hamar elég sok bizonyítékot gyűjtött, és elvették a gyermekeket a családtól, majd egy nevelőanyához helyezték őket.
A hírek szerint azóta pedig visszakerültek a saját édesanyjukhoz.

A férfi és a mostani felesége pedig letöröltek minden videót, és csak egyetlen egy videót készítettek, amiben hivatalosan is bocsánatot kérnek mindenért.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
VIDEÓ KÉSZÜLT AZ AMERIKÁBAN LEZUHANT REPÜLŐRŐL
VIDEÓ KÉSZÜLT AZ AMERIKÁBAN LEZUHANT REPÜLŐRŐL

Videó készült az Amerikában lezuhant repülőgépről. [good_old_share] A hírek szerint senki sem sérült meg komolyabban. Korábban lehetett hallani arról, hogy...

HAT KISFIÚ ÉVEKEN ÁT NÖVESZTETTE A HAJÁT, HOGY KÉSŐBB FELAJÁNLHASSÁK A RÁKOS GYEREKEK RÉSZÉRE
HAT KISFIÚ ÉVEKEN ÁT NÖVESZTETTE A HAJÁT, HOGY KÉSŐBB FELAJÁNLHASSÁK A RÁKOS GYEREKEK RÉSZÉRE

Hat fiú éveken át növesztette a haját, hogy aztán később rákos gyerekeknek ajánlják fel. [good_old_share] Megható történet. A család nagyon...

Close