NAGY DÓZISÚ INTRAVÉNÁS C-VITAMIN INJEKCIÓ MEGSEMMISÍTI A RÁKOT, MÉGSEM SZABADALMAZTATHATÓ

NAGY DÓZISÚ INTRAVÉNÁS C-VITAMIN INJEKCIÓ MEGSEMMISÍTI A RÁKOT, MÉGSEM SZABADALMAZTATHATÓ

Alapvetően új kutatási eredmények borzolták fel egy amerikai lektorált folyóirat: a “Science Translational Medicine” olvasóinak kedélyállapotát. A cikk nagy betűkkel hirdeti ugyanis, hogy az intravénás C-vitamin- egy embercsoporttal folytatott kíserletsorozatban- szinte kiírtja a rákos sejteket, közben viszont az egészséges sejteket életben tartja. [cn-social-icon]

A University of Kansas kutatócsoportja nagy koncentrációjú C-vitamint fecskendezett a rákos kísérleti alanyok vénáiba. Az eredmény elsöprő volt. A C-vitamin hatékonyan semmisítette meg a rákos sejteket, miközben az egészséges sejteket érintetlenül hagyta.

Építve a korábbi úttörő kutatások eredményeire (az 1970-es években a néhai Linus Pauling, kétszeres Nobel-díjas tudós biokémikus munkájára) a terápiás hatású C-vitamint új kutatások alá vetették. Először in vitro módon laborban fecskendezték petefészekrákos sejtekbe, majd egerekbe és végül 22 emberi alanyba.

A BBC News is hírt adott a tényről, miszerint mindhárom modellben kedvező eredményeket lehetett elérni a C-vitaminnal, amely megcélozta a petefészek rákos sejtjeit, miközben elkerülte az egészséges sejteket. A nagy dózisú C-vitamin hatásától a hagyományos kemoterápiás kezelések abban térnek el, hogy azok elpusztítják az összes sejtet, mind az egészséges mind pedig a malignus sejteket, ami végül a beteg halálát okozza.“A betegek keresik a biztonságos és olcsó rákkezelési alternatívákat “- mondta Dr. Jeanne Drisko, a tanulmány társszerzője. És hozzátette: “Az intravénás C-vitamin potenciálisan rákölő tulajdonságokkal rendelkezik a tudományos kutatások és a korai klinikai adatok alapján.

loading...

A kutatók elismerték: a C-vitamint érintő további kutatásokat valószinűtlennek tartják, mert a gyógyszergyárak nem szabadalmaztatnak vitaminokat!

A következő lépés az ilyen típusú kutatások életében jellemzően az lenne, hogy azonos paraméterekkel egy nagyszabású klinikai vizsgálatot végeznek el több emberen, és amennyiben az eredményeket reprodukálni lehet, megerősítést nyer a gyógymód, szabadalmaztatják azt. Bár ez az új tanulmány a saját módján is meggyőző, szabadalmaztatása és kipróbálása egy sokkal nagyobb emberi mintát alapul véve talán sosem lesz kivitelezhető.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az ok pedig- mondja a kutató csapat az, hogy az ilyen vizsgálatokhoz sokkal több pénzre lenne szükség, ami jellemzően a gyógyszeripari cégektől származna a kifejlesztendő szabadalmaztatott gyógyszer finanszirozásánál. A gyógyszercégek viszont egyáltalán nem érdekeltek egy olyan “gyógyszer” előnyeinek propagálásában ami nem is gyógyszer, hanem valójában egy természetes anyag. Mi lenne akkor a multimilliárdos hagyományos rák iparággal?

Mivel a C-vitamin nem rendelkezik szabadalmi potenciállal, a fejlesztést és szabadalmaztatást nem támogatja egyik gyógyszeripari cég sem,” mondta Chen Qi, az új tanulmány szerzője. “Úgy gondoljuk, hogy elérkezett az idő arra, hogy ügynökségek erőteljesen támogassák átgondolt és aprólékos klinikai vizsgálatok által az intravénás C-vitamin terápiás hatékonyságának tovább felfedezését.”

A hagyományos orvosi ipar válasza az ilyen és hasonló eredményekre már évek óta csaknem gúnyos és lekezelő, ami várható is. A daganatos betegek számára nyújtott alternatívák: a kemoterápia, a sugárkezelés és a műtét – több mint lehangoló eredményekkel működnek – a “Nagy Gyógyszeripar” mégis figyelmen kívül hagyja a természetes rákellenes alternatívákat, mint pl.: a C-vitamin. A hatalmas profitot gyártó ipar inkább figyelmen kívül hagyja az ilyen eredményeket, mint hogy kritikusan elgondolkodna róluk.Az aszkorbinsavat a szervezet különböző módon dolgozza fel, máshogy amikor szájon át kerül be a szervezetbe csupán aszkorbát formájában, máshogy amikor intravénásan”- írja Heidi Ledford a “Nature” magazinnak erről a gyakran félreértett jelenségről.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

Ahogy korábban már írtunk róla, a C-vitamin megint máshogy szívódik fel a szervezetben amikor egy lipiddel összekötött formában vesszük be. A liposzomális C-vitamin korunk másik nagy felfedezettje a rákölés és széles spektrumú egészségjavítás terén. A liposzomális C-vitamin nem csupán rákölő, a test véredényeit is rugalmasan tartja, fiatalító, szervezetet lúgosító, szívbetegeknek különösen ajánlott antioxidáns. Az orvosi-ipari komplexumról megintcsak kiderült, hogy szándékosan nem szponzorálja a C-vitaminnal kapcsolatos további kutatásokat.

A kutatók szerint: “A C-vitamin orális adagjai antioxidánsként működnek, védik a sejteket az oxidatív károsodástól. Az intravénás C-vitamin a vérben hidrogén-peroxid keletkezését segíti elő. A rákos sejtek különösen fogékonyak az ilyen reaktív oxigéntartalmú vegyületekre, az intravénás C-vitamin szinte kiírtja a rákos sejteket. [cn-social-icon] -Tudnodkell

Facebook hozzászólások