MENEKÜLÉS KÖZBEN LŐTTE HÁTBA A FÉRFIT EGY RENDŐR

MENEKÜLÉS KÖZBEN LŐTTE HÁTBA A FÉRFIT EGY RENDŐR

Gyilkossággal vádolják azt a rendőrt aki a napokban lelőtt egy fekete férfit, és megpróbálta eltusolni az ügyet. [cn-social-icon]

Szerencsétlenségére az esetről videó is készült, így nem úszta meg.

Egy helyi lap szerint az 50 éves járőr az életét féltette, miután a fekete férfi elvette a sokkolóját. A videó alapján viszont, hiába lőtte meg korábban sokkolóval a rendőr a férfit, az menekülni próbált. Már bő tíz méterre járt tőle, amikor nyolcszor rálőtt. 

Nem tudni, hogy a férfi azonnal meghalt-e, de az egyik lövés a hírek szerint a szívét érte. A kiérkező rendőrök mindenesetre meg sem próbálták újraéleszteni, még percekig feküdt összebilincselve, hassal a földön. 

A videón az is látszik, ahogy a rendőr később elmegy a sokkolójáért, majd azt a meglőtt férfi mellé helyezi, hogy az jobban egyezzen a vallomásával. Arról ugyanis a videó előtt nem beszélt, hogy menekülés közben lőtte le a férfit.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A megölt férfi egyébként volt már börtönben, de nem fegyverrel kapcsolatos, vagy erőszakos bűncselekmények miatt. Tartozott a gyerektartással, ezért vitték be többször is. A családja szerint most is azért menekülhetett, mert nem akart börtönbe menni a tartozása miatt, miután igazoltatták.

loading...

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások