KITÁLALTAK AZ ALKALMAZOTTAK A SZTÁROK FURCSA SZOKÁSAIRÓL

KITÁLALTAK AZ ALKALMAZOTTAK A SZTÁROK FURCSA SZOKÁSAIRÓL
loading...

A Sztársághoz nem tartozik hozzá hogy pedáns életet élnek hiszen ők is csak emberek, a különbség csak annyi hogy az ő életekkel több millióan foglalkoznak.

A következő sztárok alkalmazottai azonban úgy érezték, hogy jobb lesz a közönségnek, ha elmesélik, hogy a hírességeknek milyen furcsa dolgaik vannak a magánéletükben.

Beyoncé & Jay-Z: Az alkalmazottal elmondása szerint a pár úgy él otthon, mintha királyi család lennének. A két híresség mindennap friss virággal díszíti a lakást, egzotikus gyümölcsöt, és méregdrága csokoládét falatozik. Jay-Z emellett a reggelit csak drága porcelánedényekből fogyasztja, Beyoncé pedig minden munkát a személyzetre hagy, és ő a kisujját sem mozdítja meg.

Reese Witherspoon: A színésznőnek nem is lenne szükséges alkalmazottra, hiszen annyira rendmániás, hogy nem sok munkát hagy a személyzetnek, hiszen, a három gyermeke ellenére, saját maga tesz rendet.

loading...

Az alkalmazottak azért is hálásak lehetnek, mert Witherspoon rendszeresen drága ruhákkal ajándékozza meg a dolgozóit. Nem ritka, hogy egy-egy dizájner ruha ára meghaladja a 200.000 dollárt.

Angelina Jolie & Brad Pitt: A frissen összeházasodott pár úgy él, mint a hajléktalanok. Az alkalmazottak beszámolója szerint, a lakás padlóján pizzás dobozok, és ételmaradékok hevernek. A falakat pedig fogkrém firka csúfítja el, mert a szülők túlságosan engedékenyek. Mindemellett Pitt telehordja a házat építészettel kapcsolatos kacatokkal, Jolie pedig olykor napokig nem fürdik.

Jennifer Aniston: A színésznő alkalmazottainak jó dolga van, mert a színésznő előszeretettel meztelenkedik. A személyzet elmondta, hogy Aniston gyakran fehérneműben, vagy lenge, mindent megmutató holmikban járkál, és félmeztelenül napozik.

Kristen Stewart: Az Alkonyat sztárjának szólhatna valaki, hogy valójában nem vámpír, tehát nincs védve a tüdőráktól, ugyanis a színésznő folyamatosan cigizik, a csikkeket pedig mindenhol eldobálja. Előfordult, hogy a személyzet a virágcserépből, hűtőből és a zuhanyzóból szedte össze a csikkeket.

Jim Carrey: Igazi hangulatember Carrey, aki otthon is szerepeket játszik, ezért az alkalmazottak sosem tudhatják előre, hogy a főnökük aznap milyen hangulatban van. Egyszer Carrey a világ legkedvesebb embere, máskor viszont ordít a személyzettel.

Cindy Crawford: Igazi főnyeremény a szupermodell alkalmazottjának lenni. 2012-ben például egy Cadillac társaságában fotózták a sztárt, aki megkapta ajándékba a járművet. Crawford azonban nem tartott igényt a drága autóra, amit az asszisztensének ajándékozott.

Johnny Depp: A színész folyton furcsa karaktereket alakít a filmjeiben, és állandóan úgy elmaszkírozzák, hogy alig, vagy egyáltalán nem, lehet felismerni. Depp személyzete elmondta, hogy a színész otthon is gyakran jelmezben rohangál. Előfordult hogy női ruhában jelent meg.

Read previous post:
AZ AMERIKAI KORMÁNY HALÁLOS VÍRUSOKAT GYÁRT? Az amerikai hadigépezet már eddig is több millió ártatlan civilt ölt meg..,
AZ AMERIKAI KORMÁNY HALÁLOS VÍRUSOKAT GYÁRT?

Az amerikai hadigépezet már eddig is több millió ártatlan civilt ölt meg Hirosimában és Nagaszakiban, éppúgy mint Vietnamban, Irakban és...

KANADA LEGBÉNÁBB SOFŐRJE
KANADA LEGBÉNÁBB SOFŐRJE

Sok béna vezetőről hallottunk már és sok videót is láthattunk, de ez a parkolós videó talán az év legbénább sofőr...

Close