KITÁLALTAK AZ ALKALMAZOTTAK A SZTÁROK FURCSA SZOKÁSAIRÓL

loading...

A Sztársághoz nem tartozik hozzá hogy pedáns életet élnek hiszen ők is csak emberek, a különbség csak annyi hogy az ő életekkel több millióan foglalkoznak.

A következő sztárok alkalmazottai azonban úgy érezték, hogy jobb lesz a közönségnek, ha elmesélik, hogy a hírességeknek milyen furcsa dolgaik vannak a magánéletükben.

Beyoncé & Jay-Z: Az alkalmazottal elmondása szerint a pár úgy él otthon, mintha királyi család lennének. A két híresség mindennap friss virággal díszíti a lakást, egzotikus gyümölcsöt, és méregdrága csokoládét falatozik. Jay-Z emellett a reggelit csak drága porcelánedényekből fogyasztja, Beyoncé pedig minden munkát a személyzetre hagy, és ő a kisujját sem mozdítja meg.

Reese Witherspoon: A színésznőnek nem is lenne szükséges alkalmazottra, hiszen annyira rendmániás, hogy nem sok munkát hagy a személyzetnek, hiszen, a három gyermeke ellenére, saját maga tesz rendet.

loading...

Az alkalmazottak azért is hálásak lehetnek, mert Witherspoon rendszeresen drága ruhákkal ajándékozza meg a dolgozóit. Nem ritka, hogy egy-egy dizájner ruha ára meghaladja a 200.000 dollárt.

Angelina Jolie & Brad Pitt: A frissen összeházasodott pár úgy él, mint a hajléktalanok. Az alkalmazottak beszámolója szerint, a lakás padlóján pizzás dobozok, és ételmaradékok hevernek. A falakat pedig fogkrém firka csúfítja el, mert a szülők túlságosan engedékenyek. Mindemellett Pitt telehordja a házat építészettel kapcsolatos kacatokkal, Jolie pedig olykor napokig nem fürdik.

Jennifer Aniston: A színésznő alkalmazottainak jó dolga van, mert a színésznő előszeretettel meztelenkedik. A személyzet elmondta, hogy Aniston gyakran fehérneműben, vagy lenge, mindent megmutató holmikban járkál, és félmeztelenül napozik.

Kristen Stewart: Az Alkonyat sztárjának szólhatna valaki, hogy valójában nem vámpír, tehát nincs védve a tüdőráktól, ugyanis a színésznő folyamatosan cigizik, a csikkeket pedig mindenhol eldobálja. Előfordult, hogy a személyzet a virágcserépből, hűtőből és a zuhanyzóból szedte össze a csikkeket.

Jim Carrey: Igazi hangulatember Carrey, aki otthon is szerepeket játszik, ezért az alkalmazottak sosem tudhatják előre, hogy a főnökük aznap milyen hangulatban van. Egyszer Carrey a világ legkedvesebb embere, máskor viszont ordít a személyzettel.

Cindy Crawford: Igazi főnyeremény a szupermodell alkalmazottjának lenni. 2012-ben például egy Cadillac társaságában fotózták a sztárt, aki megkapta ajándékba a járművet. Crawford azonban nem tartott igényt a drága autóra, amit az asszisztensének ajándékozott.

Johnny Depp: A színész folyton furcsa karaktereket alakít a filmjeiben, és állandóan úgy elmaszkírozzák, hogy alig, vagy egyáltalán nem, lehet felismerni. Depp személyzete elmondta, hogy a színész otthon is gyakran jelmezben rohangál. Előfordult hogy női ruhában jelent meg.

Szólj hozzá

Hozzászólás