JÖN AZ ÚJ ELEKTROMOS TRABANT, RENDKÍVÜL ALACSONY ÁRON

JÖN AZ ÚJ ELEKTROMOS TRABANT, RENDKÍVÜL ALACSONY ÁRON

Az idősebb korosztály szíve most biztosan hevesebben ver.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A felröppent hírek szerint hamarosan ismét találkozhatunk az utakon a Trabanttal. Igaz, nem a régi, általunk jól ismert típussal.

 

Az új Trabant új külsőt és megújult belsőt kapott. A sebességről pedig egy elektromos motor gondoskodik.  A leírása szerint a lítion-ion akkumulátorral szerelt, 1050 kilogrammos elektromos Trabant végsebessége 130 km/óra, hatótávolsága pedig 160 kilométer lesz.Az előzetes kalkulációk szerint mindössze 1,4 millió forintba fog kerülni egy felszereltebb modell!

 

A szállítható személyek száma 4 fő, és elsősorban városi autónak szánja a gyártó. A lóerőkről gondoskodó elektromos motor akkumulátorát mindössze egyetlen éjszaka alatt fel lehet tölteni, (hagyományos konnektorról) amelynek segítségével egyetlen töltéssel 160 kilométert tud majd megtenni az autó.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A németországi árakkal kalkulálva – csupán egyetlen eurónyi áramot fogyaszt majd a jármű, vagyis mintegy 270 forintból képes 160 kilométert megtenni. Valljuk be-ez azért nem rossz!

Az új Trabant tömeggyártását hamarosan megkezdenék, így elképzelhető, hogy 2016-ban már találkozhatunk vele az utakon, vagy akár meg is vásárolhatjuk. Az alábbi videóban találkozhatunk az új típussal is!Azt azért hozzá kell tenni, hogy az első tervek alapján már 2009-ben megindult volna a tömeggyártás, de az a projekt a befektetők hiánya miatt meghiúsult. A hírek szerint most egy jól ismert Német cégcsoport állt a projekt mögé. Bízzunk a sikerükben!

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE:
https://www.facebook.com/Erdekes 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás