HATALMAS UFO OLASZORSZÁGBAN!

AZ ŐSI IDEGENEK MÁR A KEZDETEKTŐL VELÜNK VANNAK
loading...

Egy hatalmas méretű UFO-t észleltek Olaszországban, a Torinótól nem messze lévő Rivoli közelében. A fotók rendkívül érdekesek és figyelemre méltóak.

A szemtanú beszámolt a történésekről a Földközi Center nyomozóinak is, hogy mit is figyelt meg közel 23 órán keresztül. Azonban többen is látták a különös jelenséget, ketten pedig el is mesélték azt.

A felvételt készítő úriember, így nyilatkozott az esetről:

"A képeket kompakt kamerámmal készítettem 2014 ferbruár 14-én, este 9 óra körül. Sikerült lefotóznom egy fényes jelenséget amit már három órája figyeltem Rivoliból. A képek egy, vagy akár több világító tárgyat ábrázolnak. Körülbelül este 20:35-től, 23 órán keresztül figyeltem őket, majd egyszerűen eltűntek.

loading...

Ahol én élek, mit mondtam Rivoliban, az UFO-t Észak-Északkeleti irányban figyeltem meg, pontosan ott, ahol a Caselle Torinesei repülőtere van. A terminál tőlem körülbelül 10 km-es légvonalban helyezkedik el. (Az alábbi képeken amiket készítettem a kifutópálya fényei is megfigyelhetők.)"

Egy másik szemtanú elmondása szerint:

"A fények szabad szemmel is láthatóak voltak, színük erősen fehérnek látszott, de ha a távcsővel tízszeres nagyítással ráközelítettem, a fények halványabbnak tűntek. Talán a fénytörés hatásai miatt, lehetséges hogy ezért több különböző színben volt látható."

További beszámolója során hozzátette:

"Az objektum a repülőtér felett, a hozzám közelebb lévő részén jelent meg, majd miután jobban belemerültem a megfigyelésbe, ezt követően a tárgy mintha folyamatosan távolodott volna a messzeségbe.

Természetesen fogalmam sincs a tárgy tényleges méretéről, nem tudom felmérni hogy milyen messze is lehetett a talajtól. A terület ahol élek, a tengerszinti magasságtól kb 350 méterre van, a Torinói reptér pedig 1000 méterrel alacsonyabban.

Ennek eredményét kiszámítva a tárgy becsült mérete, 400 vagy 500 méter között lehetett, vízszintes szemszögből nézve a magassága nem volt túl nagy.

Jól tájékozott vagyok a repülő eszközök minden fajtájával kapcsolatban, és repülési tapasztalataim is vannak, de nem tudom meghatározni pontosan a tárgy méretét, ami közben elég hosszú időn keresztül mozgott."

Az utóbbi időben rendre megszaporodtak az ufóészlelésekről szóló hírek. Az emberek egyre többször vélnek idegen űrhajókat látni az égen. Vajon csak tömeghisztériáról van szó, vagy ténylegesen megsokasodtak a komolyan vehető ügyek?

Forrás:Legendavadasz

Read previous post:
AZ ALVÁSHIÁNY AZ AGYSEJTEK ELHALÁLOZÁSÁHOZ VEZET!
ÍGY KEZELJÜK A NEGATIVIZMUST!

Gyakran találkozunk olyan emberekkel, akik árasztják magukból a negativitást, haragot, keserűséget, rosszindulatot, ezzel szinte ‘megfertőzve’ környezetüket, s magunk is észrevétlenül...

MINDENKI TÚLÉLI A FIZIKAI TEST HALÁLÁT
MINDENKI TÚLÉLI A FIZIKAI TEST HALÁLÁT

Van egy titok, ami sokkal nagyobb, mint a politika, az egészségügyi szabadság, a tudomány, vagy akár az emberi faj egész...

Close