HATALMAS CSALÁDI MEDENCE FILLÉREKBŐL, OTTHON! EZT OSZD MEG!

HATALMAS CSALÁDI MEDENCE FILLÉREKBŐL, OTTHON! EZT OSZD MEG!
loading...

HATALMAS CSALÁDI MEDENCE FILLÉREKBŐL, OTTHON! EZT OSZD MEG!

 

Itt a nyár, a döglesztő kánikula.
Az ember felfrissülésre vágyik. Nincs is jobb annál, mint amikor a saját kertünkben, a saját medencénkben fürödhetünk a családdal, vagy a barátainkkal együtt.

A hipermarketek tele vannak a gyorsan felállítható, puha, vagy merev falu medencékkel, melyekkel az a probléma, hogy egyrészt nagyon drágák, másrészt pedig nem nagyon bírják a „strapát”. Ha szerencsénk van, akkor 1-2 szezont kibírnak, de azután dobhatjuk is ki őket, és vehetjük ismét az újat. De sajnos ezekbe sem ildomos ugrálni, mert egyszerűen nem arra találták ki őket.

A komolyabb, nagyméretű medencéket pedig „aranyáron” kínálják a gyártók. A fémvázas, az alábbi videóban is bemutatott medencéhez hasonló méretű 350.000 forinttól kezdődik, a favázas pedig 750.000 forinttól indul és „határ a csillagos ég”.

Az alábbi videóban bemutatjuk, hogy házilag, egy kis családi segítséggel hogyan tudsz te magad is gyorsan, és valóban szinte fillérekért összeállítani egy komoly, strapabíró családi medencét.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videó alatt megtalálod a medence összeállításához szükséges kellékek leírását!Kellékek: 12 darab 130 cm hosszúságú, és 110 cm széles raklap, néhány OSB lap, melyet szinte bárhol beszerezhetünk, és néhány fémkapocs. Természetesen a műanyag fólia elengedhetetlen. Ügyeljünk arra, hogy vízszintes, és stabil területen állítsuk fel a medencét, ha van rá lehetőségünk válasszunk betonozott területet. Az elkészült medence „fa burkolatát” tetszésünk szerint festhetjük.

A videó aprólékosan bemutatja az összeállítási műveletsort.

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is!

loading…


Read previous post:
EGY ERŐS VIDEÓ, AZ EMBERI TERMÉSZETRŐL!
EGY ERŐS VIDEÓ, AZ EMBERI TERMÉSZETRŐL!

Egy nagyon erős videóra bukkantunk az interneten! [cn-social-icon] Az emberi természetet mutatja be, hogy miként pusztítjuk el a világunkat, egészen...

EZEKKEL A TECHNIKÁKKAL GYORSABBAN ELÉRHETŐ A TUDATOS ÁLMODÁS
EZEKKEL A TECHNIKÁKKAL GYORSABBAN ELÉRHETŐ A TUDATOS ÁLMODÁS

A tudatos álmodást nagyon sokat szeretnék elérni, de csak kevés embernek sikerül. Legtöbbször vagy azért mert nem tudják hogy hogyan...

Close