GÖRBE NÓRA A „DEVIZAHITEL” MIATT VESZÍTETTE EL LAKÁSÁT

GÖRBE NÓRA A „DEVIZAHITEL” MIATT VESZÍTETTE EL LAKÁSÁT

A népszerű Linda sorozat főszereplője, Görbe Nóra –sok százezer sorstársához hasonlóan anyagilag végzetes helyzetbe került.  
  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A bedőlt hitel miatt lakása odalett, s most egy komfort nélküli épületben kezdi újra az életét férjével.

A színésznő történetét eredetileg a Bors írta meg, a kommentelők pedig rögtön nekiestek és támadni kezdték.“Idegileg totál kikészültem” –mondta el a Borsnak Görbe Nóra, aki a napokban autóhitele miatt írta ki magából kétségbeesését a közösségi oldalán.

A lap megkeresésére a színésznő elmondta, hogy “Két hitelt vettünk fel, 2007-ben és 2008-ban. Egy szabad felhasználású és egy autókölcsönt. Persze mindkettőt svájci frank alapon” –mesélte a színésznő. “Az előbbiből szerettük volna leendő otthonunkat felújítani, de a válság mindent meghiúsított.

Hiába fizettük a megemelt törlesztőket, a tartozás csak nőtt. Csak végtörlesztéssel tudtunk kiszállni a lakásból, de az odalett. Az autó nyolc éve van meg, ötvenezer helyett ma már százat kell fizetnünk még két éven át.”

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ez az áldatlan helyzet rengeteg átvert „devizahitelesnek” lehet ismerős.

A színésznő elmondta, hogy egy régi, felújítandó kocsiszínben tervezik újraindítani az életüket. Az épület nincs levakolva, és melegvíz sincs benne. Görbe Nóra tisztában van vele, hogy a teljes felújítást csak kétkezi munkával valósíthatják meg.Rendkívül elkeseredett, de úgy fogalmazott, hogy azt látta, hogy mások még náluk is nagyobb bajban vannak.

A színésznő hozzátette, hogy már a hitel károsultakat képviselő szervezetekben sem hisz. Úgy gondolja, hogy a károsultaknak kellene az utcára menniük és némán, csendben felhívni a figyelmet arra, hogy valós megoldás kell a helyzetükre”. Sajnos ennek megszervezésére pillanatnyilag egyetlen "devizás" érdekvédő szervezet sem alkalmas. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás