EZT LÁTNOD KELL! A KATONA GOLYÓZÁPORBAN MENTI A KISLÁNYT.

EZT LÁTNOD KELL! A KATONA GOLYÓZÁPORBAN MENTI A KISLÁNYT.

EZT LÁTNOD KELL! A KATONA GOLYÓZÁPORBAN MENTI A KISLÁNYT.

[good_old_share]


Ezt a felvételt látnod kell! Emberségből jeles!

 

A hős Amerikai katona golyózáporban menti a kislányt. A katona, és az őt fedező harcosok minden tiszteletet megérdemelnek! Videó alább!

Az alább is látható felvétel a közelmúltban Moszulban készült, ahol az iraki hadsereg és a kurd pesmergák rendkívül kemény küzdelmet folytatnak a város felszabadítása, és a civil lakosság megmentése érdekében.
A csapatok elől visszavonuló terroristák útjuk során senkit nem kímélnek. Mesterlövészeik válogatás nélkül nőket és gyermekeket is célba vesznek.

David Eubanks, az 56 éves volt kommandós és két társa megpillantottak egy ötéves kislányt, aki rettegve próbált fedezéket keresni a rá vadászó orgyilkosok elől. Körülötte a terroristák által lemészárolt családjának holttestei hevertek.

 

A volt kommandós nem habozott. Társai fedező-tüzében kiszaladt a nyílt terepre, és ölében a kislánnyal tért vissza a harckocsi mögé, amely viszonylagos biztonságot nyújtott számukra.

loading...
Hős Amerikai katona golyózáporban menti a kislányt from NetCeleb on Vimeo.

Miután a felvételt sokan látták, így a CNN is nyilatkozatot kért tőle. David Eubanks szerényen közölte: "Tudom, ha belehalok, a feleségem és a gyerekek megértenék."

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

loading…


[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások