EZ LESZ AZ EREDMÉNYE, HA EGY BUSZSOFŐR AUTÓVERSENYZŐNEK KÉPZELI MAGÁT – VIDEÓ

EZ LESZ AZ EREDMÉNYE, HA EGY BUSZSOFŐR AUTÓVERSENYZŐNEK KÉPZELI MAGÁT - VIDEÓ
loading...

Ezért nem szabad a buszosoknak gyorsan hajtani.

Durva balesetet szenvedett egy buszos, mert nem tartotta be a sebességhatárt.

Mivel a buszok elég nagy járművek, és a kialakításuk is más, így nagyobb sebességnél sokkal instabilabbak, mint más járművek.

Úgy tűnik, hogy a videón szereplő sofőr ezzel nem volt teljesen tisztában, amikor sokkal gyorsabban hajtott az autópályán mint azt kellene, ráadásul folyamatosan váltogatta a sávokat.

Az egyik Tajvani autópályán készült a felvétel, ahol egy kék buszt vezető sofőr már a videó kezdetétől fogva igen merészen váltogatja a sávokat.

loading...

Azt nem tudni, hogy pontosan milyen sebességgel is ment a jármű, bár a videót elnézve, valószínűleg nem 100-al, hanem annál jóval többel haladt.

Persze a sebességgel is probléma van, hiszen egy busszal nem lehetne 100 fölött haladni, elméletileg, azonban a nagyobb probléma azzal volt, hogy a sofőr ennél a nagy sebességnél, folyamatosan váltogatta a sávokat, hogy előzni tudjon.


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Sajnos ennek az lett a vége, hogy a sofőr az egyik előzésnél túl nagy lendülettel húzott ki balra, a busz pedig billegni kezdett, majd a sorőr elvesztette az irányítást, és az oldalfalba csapódott a járművel.

Azt nem tudni, hogy a buszon voltak-e utasok vagy sem.

Read previous post:
VAN KIÚT A DEPRESSZIÓBÓL?
VAN KIÚT A DEPRESSZIÓBÓL?

Van kiút a depresszióból? [good_old_share] A depressziót sokan nem veszik komolyan, pedig nagyon is komoly betegség. Általában, ha meghalljuk, hogy...

A HALÁLHOZÓ VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREK - DÖBBENETES TÉNYEK.
A HALÁLHOZÓ VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREK – DÖBBENETES TÉNYEK

A HALÁLHOZÓ VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREK - DÖBBENETES TÉNYEK [good_old_share] A világ legnagyobb üzlete a gyógyszer. Ennek megfelelően a gyógyszerlobbi mindent elkövet,...

Close