EZ A SZÍVATÁS MÁR TÚLMEGY EGY HATÁRON

loading...

Első ránézésre nem is igazán lehet róla mit mondani.

[cn-social-icon]

A videó egy részről vicces, azonban már tényleg túlmegy egy bizonyos határon.

Rengeteg szívatós videót láttunk már, azonban ez a videó azért már túlzás. A nemrég történt terrortámadások után az emberek nagy része, még mindig fél attól, hogy esetleg egy terrorcselekmény áldozata lesz.

loading...

Nos, a videóban látható emberek pontosan ezt használják ki, amit alapból akár viccesen is meg lehetett volna csinálni, de ők túlságosan is komolyan vették azt, hogy terroristának adják ki magukat.

A lényeg annyi, hogy ebben az átverős videóban, egy arabnak öltözött, szakállas fickó odaszalad az emberekhez, majd odavág melléjük egy táskát, és elszalad. Természetesen mindenki bombának hiszi, és rögtön elkezd rohanni az ellenkező irányba.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A probléma ezzel az, hogy mások halálfélelmét használják ki ezek a videósok, és így próbálnak meg híresek lenni. Egyébként sikerült nekik, ugyanis a csapat berobbant a köztudatba, és rengetegen nézik a videóikat, és egyenlőre elég nagy sikerük van.

[cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás