ENNEK MINDENKÉPPEN ROSSZ VÉGE LESZ! EGYMILLIÁRD EMBER INDULT ÚTNAK!

ENNEK MINDENKÉPPEN ROSSZ VÉGE LESZ! EGYMILLIÁRD EMBER INDULT ÚTNAK!
loading...

ENNEK MINDENKÉPPEN ROSSZ VÉGE LESZ! EGYMILLIÁRD EMBER INDULT ÚTNAK!

[cn-social-icon]

Hogy mi, (vagy kik) indították meg ezt a hatalmas népvándorlási hullámot, azt sejtjük. De hogy mikor lesz ennek vége, arról fogalmunk sincs.

 

A balliberális média szerint a magyar miniszterelnök fantáziál, amikor „sokmilliós” népvándorlásról beszél. Mint kiderült, a történelem eddigi legnagyobb népvándorlás tömegének nagyságát messze, de messze alábecsülte.

Az egyik vezető média „elszólta” magát.

 

KICSÚSZOTT A NEW YORK TIMES „SZÁJÁN”: 1 MILLIÁRD EMBER INDULT NEKI A VILÁGNAKBe kell látnunk: ha az nem ordító címoldalas hír, hogy már 1 milliárd ember vágott neki a világnak új otthont keresve magának, akkor semmi nem az. Ez a kijelentést nem akárki tette, hanem egyenesen William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója.

loading...

A New York Times riport szerzői (Azam Ahmed és Sandra E. Garcia) a Dominikai Köztársaság és Haiti határáról jelentették, hogy Dominika több tíz-, de akár több százezer haiti migráns visszatessékelésére készül. Majd leírja, hogy hány országban ez a „trend”, azaz szigorítanak a bevándorlás-politikán. Beleértve az Egyesült Államokat és Mexikót, amely utóbbi idén áprilisban az USA nyomására „csaknem kétszer annyi közép-amerikai migránst deportált, mint 2014 első négy hónapjában”.

A tudósítás megemlíti a magyar-szerb határra tervezett kerítést is.

 

Majd következik ez a mondat: „Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…”

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Nemzetközi Migrációs Szervezet (International Organization for Migration) a világ legnagyobb, migrációval foglalkozó szervezete. 157 tagja van, hazánkat is beleértve.

Mi köze van ennek hazánkhoz?Természetesen azt, hogy hosszútávon ennek a hatalmas népvándorlási folyamatnak milyen következményei lesznek a magyarságra, illetve a jelenlegi országhatárainkra nézve nem tudhatjuk. Azonban akik figyelnek, és értik is az „idők szavát”, azok számára az intő jelek már most megmutatkozhatnak. Európa határait a történelem folyamán már számtalanszor átrendezték. Hol népek vándorlása, hol pedig nagyhatalmi (és így pénzhatalmi) érdekek álltak a háttérben. Ez a videó szemléletesen bemutatja ezeket a „mozgásokat.

Figyeljünk, és tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy megőrizzük országunk – így családunk biztonságát és ezzel együtt jelenlegi határainkat.  NetExtra [cn-social-icon]

Read previous post:
FELHÁBORÍTÓ, ÉS MEGDÖBBENTŐ! IGAZ LEHET?
FELHÁBORÍTÓ, ÉS MEGDÖBBENTŐ! IGAZ LEHET?

FELHÁBORÍTÓ, ÉS MEGDÖBBENTŐ! IGAZ LEHET? A technika fejlett korában iszonyatos az információ-áradat. Megszokhattuk már, hogy a közösségi oldalakon számtalan hihetetlen,...

NICSAK! MI ÁLL OTT?
NICSAK! MI ÁLL OTT?

NICSAK! MI ÁLL OTT? [cn-social-icon] A profi fotózáshoz manapság sok mindenre szükség van. A gyönyörű modelleken kívül rengeteg technikai eszköz,...

Close