ELTÉRÍTÉSEK HAZÁNKBAN!

ELTÉRÍTÉSEK HAZÁNKBAN!
loading...

A hazai harmadik típusú találkozásokkal már foglalkoztunk néhány cikkben, például a RETTEGVE MENEKÜLTEK A KAMIONOSOK AZ UFO ELŐL című írásban, amelyben videó is található. Az alábbi beszámoló korábbi időpontra datálható.

 

Az eltérítések talánya  a mai napig izgalomban tartja a földönkívüli élet kérdéseivel foglalkozó kutatókat és amatőröket egyaránt.

[cn-social-icon]

1975 tavaszán a hajmáskéri  katonai bázis őrparancsnokát azért ébresztették éjjel, mert két őrkatonája eltűnt. Ebben a laktanyában katonai műholdakkal való kommunikációra alkalmas készüléket üzemeltettek, ezért nagyon szigorúan őrizték azt.  Ezért nagy erőkkel azonnal az eltűnt őrkatonák kutatásába kezdtek. Nagy sokára meg is találták az egyik őrt, egy bokor alá húzódva reszketett félelmében. Azt kiabálta, hogy társát elvitték a fekete barátok!

Titokzatos, természetfeletti fényeket is látott, mialatt ez az esemény történt. A kiskatona az átélt borzalmas eseményekbe teljességgel beleőrült. Magas rangú katonák, és a katonai ügyészség emberei is kihallgatták a veszprémi kórházban, ahová az eset után szállították. Elmondása szerint 100-102 cm magas fekete csuhás alakokat látott, akik katona társát közrefogták, majd elkísérték. Ezek a lények alacsony, szürke színű idegenek lehettek, akiket már mások is láttak csuhában. A kiskatonát csak fél év elteltével látogathatták meg a hozzátartozói, akkor még mindig a  földönkívülieket emlegette. Az eset valódiságát sajnos máig sem sikerült igazolniuk a kutatóknak, annak valószínűleg szigorúan titkos volta miatt.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nem sokkal később egy hajdúböszörményi férfit és kisebbik lányát elrabolták a Hajdúböszörményhez tartozó Bodaszőlőn. Kocsijukkal Hajdúböszörményből tartottak Bodaszőlőre, ahol a nagyobbik lánya nyári táborozott, és szerepet vállalt a helyi iskolai ünnepség műsorában. Még tovább akartak maradni az ünnepségen, de valami közbejött.

Miután lefordultak a 35-ös főútról, egyenesen tovább haladva lekanyarodtak balra egy földútra a település előtt lévő laktanyánál, ahol pár száz méter után ismét balra kanyarodtak a tábor irányába. Az úton haladva észrevették, hogynem régen kidőlt nyárfa vágja el előttük az utat. A férfi  kiszállt, hogy félrehúzza a fát az útról, de túl nagy volt, így nem boldogult vele.

Visszaült az autóba és tolatni kezdett, hogy másik útvonalat válasszon. Észrevette, hogy az eső ellenére az öltönye száraz maradt, miután visszaült a kocsiba. Tolatás közben látta kislányát a hátsó ülésen,majd minden elhomályosodott, így ettől kezdve már semmire sem emlékezett.  Később  amikor magához tért egy út nélküli erdőben haladtak, később pedig a Téglás nevű település keleti szélén lyukadtak ki.

Érdekes módon alig tíz perc alatt jutottak el úgy Téglásra, hogy a két település között nincs egyetlen kiépített út sem, és a legrövidebb útvonalon is legalább 20-25 percet kellene vezetni. Ezután újra elmentek Bodaszőlőre, majd a kidőlt fához érkezve gyalog sétáltak el a táborhelyre. A  kislány még sokáig csak a csúnya bácsikról beszélt. NetExtra.hu

[cn-social-icon]

Read previous post:
LÁTHATATLANNÁ TÉVŐ LENCSÉT FEJLESZTETEK KI!
LÁTHATATLANNÁ TÉVŐ LENCSÉT FEJLESZTETTEK KI!

Láthatatlanná tévő műszert fejlesztett a Rochester Egyetem egy csoportja. A tudósok valójában kis méretű tárgyakat nem mutató lencsesort fejlesztettek. A fejlesztés...

JÓ, HA TUDOD – TILTOTT ÉTELEK, MÉGIS EGÉSZSÉGESEK.-Hasznos tanácsok.
JÓ, HA TUDOD – TILTOTT ÉTELEK, MÉGIS EGÉSZSÉGESEK

JÓ, HA TUDOD - TILTOTT ÉTELEK, MÉGIS EGÉSZSÉGESEK   Korábban ezek az ételek "tiltólistán" szerepeltek. Manapság azonban egyre több dologról...

Close