ELKÉPESZTŐ TÖRTÉNET-„FIZESS! VAN NEKED PÉNZED”

ELKÉPESZTŐ TÖRTÉNET-„FIZESS! VAN NEKED PÉNZED”

ELKÉPESZTŐ TÖRTÉNET-„FIZESS! VAN NEKED PÉNZED”

[good_old_share]


Sajnos vannak olyan „honfitársaink”, akiknek nem számít az, ha idős, beteg embereket kell kifosztani. Lelkiismeret-furdalás nélkül megteszik, és nem foglalkoznak azzal, hogy milyen visszafordíthatatlan károkat okoznak embertársaiknak.A lényeg, hogy hozzájussanak a könnyen szerzett pénzhez, amiért mások keservesen megdolgoztak!

Az alábbi történet jól bemutatja azt az emberi érzéketlenséget, amellyel ezek az embernek egyáltalán nem nevezhető véglények próbálják kifosztani, becsapni, megkárosítani az idős embereket.

Tanuljunk belőle, és ez alapján tanácsokkal lássuk el idősebb szeretteinket, ismerőseinket.

Íme, a történet:

loading...
Pilipecz Mária – Elképesztő dolog történt: idős, beteg anyámat felhívta a vonalas telefonon egy hang a huszonéves unokája nevében. Miszerint bajba keveredett, fogva tartják, kínozzák, és ha nem fizet néhány milliót, megölik.

 

Zokogva kérte, hogy a Nagyi adjon pénzt, mert már nem bírja, kiugrik inkább a harmadik emeletről, ha nem segít.

Nagyi gyanakodott:" Más a hangod…." mire azt mondta a fiatalember, szétverték az álkapcsát..

Mama persze kétségbe esett, de okosan mondta az igazat: neki a kis nyugdíján kívül nincs egy vasa sem, de a család többi tagját felhívja segítségért, kölcsönért. Eszébe se jusson, mondta az "áldozat" mert akkor neki vége.

 

Győzködte a Mamát: "van neked pénzed": ez lett igazán gyanús, mert az igazi unoka tudja, hogy Mamának nincsenek milliói. Miután ezt kifejtette, a zsaroló elunta a dolgot, és lerakta.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

Anyu felhívta az unokát, és hallva, hogy jól van – végre megnyugodhatott. No meg néhány szívgyógyszer árán…
Vigyázzatok, készítsétek fel az idős rokonaitokat, hogy ne dőljenek be ezeknek az embernek nem nevezhető mocskoknak!- Pilipecz Mária.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások