DÖBBENET: KÉT LÁNY SLENDER MAN NEVÉBEN KÉSELTE MEG OSZTÁLYTÁRSÁT

Amerikai kislányok tizenkilenc késszúrással igyekeztek végezni az egyik osztálytársukkal, mondván Slender Man valóságos és ő kérte őket, hogy végezzenek a lánnyal.

Olyan dolgok történnek a világban, hogy most legszívesebben inkább visszafeküdnék aludni. Álmomban nincsenek ennyire brutális dolgok.

A Journal Sentinel beszámolója szerint két 12 éves fiatal lány előre megfontolt szándékkal gyilkossági kísérletet követett el az egyik osztálytársuk ellen. Morgan Geyser és Anissa Weier áthívták a "barátjukat" pizsamapartizni, majd tizenkilenc késszúrással igyekeztek véget vetni egy másik fiatal lány életének, aki csodával határos módon túlélte a támadást.

 


Az tett brutalitása mellett a legijesztőbb a dologban, hogy a két lány meg van róla győződve, hogy Slender Man valóságos és azért akarták megölni a lányt, hogy neki kedveskedjenek. A beszámoló szerint a lányok azt mondták, hogy Slender Man a Creepypasta vezetője és ennek a világnak a hierarchiájában az embernek ölnie kell, hogy megmutassa odaadását. Geyser beszámolója szerint Slender Man megfenyegette őt, hogy az egész családját megöli, ha nem viszi véghez a tettet.

A két lány a bűncselekmény súlyossága miatt felnőttként áll a bíróság elé. Mint fiatalkorú elkövetők valószínűleg megúsznák annyival, hogy 25 éves korukig lennének javítóintézetben, de így akár 65 évet is börtönben tölthetnek.

Slender Man sok helyen már nemcsak a Slender: The Arrival című játék szereplője, hanem egy egész kultusz épült fel köré az utóbbi időben. A kislányok szerint Slender Man egy hozzájuk közeli házban él.

 

Szólj hozzá

Hozzászólás