DÖBBENET: KÉT LÁNY SLENDER MAN NEVÉBEN KÉSELTE MEG OSZTÁLYTÁRSÁT

KÉT LÁNY SLENDER MAN NEVÉBEN KÉSELTE MEG OSZTÁLYTÁRSÁT
loading...

Amerikai kislányok tizenkilenc késszúrással igyekeztek végezni az egyik osztálytársukkal, mondván Slender Man valóságos és ő kérte őket, hogy végezzenek a lánnyal.

Olyan dolgok történnek a világban, hogy most legszívesebben inkább visszafeküdnék aludni. Álmomban nincsenek ennyire brutális dolgok.

A Journal Sentinel beszámolója szerint két 12 éves fiatal lány előre megfontolt szándékkal gyilkossági kísérletet követett el az egyik osztálytársuk ellen. Morgan Geyser és Anissa Weier áthívták a "barátjukat" pizsamapartizni, majd tizenkilenc késszúrással igyekeztek véget vetni egy másik fiatal lány életének, aki csodával határos módon túlélte a támadást.

 


Az tett brutalitása mellett a legijesztőbb a dologban, hogy a két lány meg van róla győződve, hogy Slender Man valóságos és azért akarták megölni a lányt, hogy neki kedveskedjenek. A beszámoló szerint a lányok azt mondták, hogy Slender Man a Creepypasta vezetője és ennek a világnak a hierarchiájában az embernek ölnie kell, hogy megmutassa odaadását. Geyser beszámolója szerint Slender Man megfenyegette őt, hogy az egész családját megöli, ha nem viszi véghez a tettet.

loading...

A két lány a bűncselekmény súlyossága miatt felnőttként áll a bíróság elé. Mint fiatalkorú elkövetők valószínűleg megúsznák annyival, hogy 25 éves korukig lennének javítóintézetben, de így akár 65 évet is börtönben tölthetnek.

Slender Man sok helyen már nemcsak a Slender: The Arrival című játék szereplője, hanem egy egész kultusz épült fel köré az utóbbi időben. A kislányok szerint Slender Man egy hozzájuk közeli házban él.

 

Read previous post:
A HAGYMA JÓTÉKONY HATÁSAI.
10 DOLOG AMIT NEM TUDTÁL A HAGYMÁRÓL

Számos olyan alapvető élelmiszert használunk a háztartásban, melynek rengeteg jótékony hatása van a szervezetünkre, de sokan nem ismerik ezeket a...

A ZÖLD TEA HATÁSAI: FOGYÁS ÉS ÉRVÉDELEM
A ZÖLD TEA HATÁSAI: FOGYÁS ÉS ÉRVÉDELEM

A zöld tea pozitív egészségügyi hatásait számos kutatás és vizsgálat igazolta. A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, rákmegelőző, koleszterinszintet...

Close