A CERES TÖRPEBOLYGÓN IDEGEN LÉNYEK LEHETNEK?

loading...

A Ceres törpebolygón idegen lények lehetnek?


Érdekes dolgokra bukkantak a kutatók.
Szakértők szerint a Ceres fénylő foltjai olyan területeken is feltűnnek, ahol egyébként egyáltalán nem kellene ott lenniük.

loading...

Sokan úgy gondolják, hogy a Ceresen idegenek városai találhatóak.

A Ceres egyes részein különféle utcákra és falakra utaló struktúrákat találtak, amelyek idegen városokra hasonlítanak.

A Ceres törpebolygót a NASA Dawn űrszondája közelítette meg még 2015-ben. Akkor is nagy port kavart a neten, hiszen egy hatalmas fénylő foltot találtak rajta, amit később különféle elméletekkel magyaráztak, de igazi bizonyítékot sosem tudtak felmutatni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ekkor még az egész egy hatalmas fénylő foltnak tűnt, azonban később rájöttek, hogy nem egyetlen hatalmas foltról van szó, hanem rengeteg kisebbről.

Ráadásul a programban résztvevő egyik kutató elmondta, hogy nagyon úgy tűnik, hogy ezek a fények összetett képződmények, ami ismételten rengeteg kérdést vet fel.

Egyenlőre még nem tudják, hogy mik lehetnek ezek a fénylő foltok, de sokan azt gondolják, hogy idegenek városai, mások szerint pedig egyszerű fényvisszaverődési foltok.
De vannak olyan kutatók is, akik szintén azt gondolják, hogy ezek idegenek városai lehetnek, ugyanis szerintük minden jel arra mutat, hogy ezeket a fényeket épületek adják, amik összefüggően vannak felépítve.

A visszaverődő fény elmélet pedig azért nem állja meg a helyét, mert a bolygón akkor is fénylenek bizonyos pontok, amikor nem süt felé a nap.

Nemrég végeztek egy felmérést, hogy mit gondolnak a Ceresről az emberek, és az emberek nagy része azt válaszolta, hogy szerintük idegen lényeg vannak a bolygón.

loading…


loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás