AZ IGAZSÁG AZ, HOGY A MÁTRIX EGY DOKUMENTUMFILM

AZ IGAZSÁG AZ, HOGY A MÁTRIX EGY DOKUMENTUMFILM

AZ IGAZSÁG AZ, HOGY A MÁTRIX EGY DOKUMENTUMFILM (Keanu Reeves)


Vezér-Szörényi László – Ez így igaz. Mindenki, aki gondolkodik, előbb-utóbb rájön, hogy minden, amit látunk, tapasztalunk, csak egy teremtett valóság. Egy MÁTRIX.Egy példán keresztül válik érthetővé a mátrix működése. Mindenki hallott már vagy akár találkozott a tűzön járás fenoménjával. Emberek mezítláb járnak, akár táncolnak a forró 800 fokos parázson anélkül, hogy bármi bajuk lenne tőle.

Ezek vitathatatlan tények, melyekre rengeteg bizonyíték van.

Ha valaki felkészítés nélkül lépne a tűzre, borzalmasan megégetné a lábát. Ekkor a tudatunk a láb megégésére van programozva. De ha a felkészítés során a hitünket és tudatunkat arra programozzuk, hogy semmi bajunk sem lesz a tűztől, akkor anélkül mehetünk át a rajta, hogy megégne a lábunk.

Ebből következik, hogy:

1. a MÁTRIX, azaz a teremtett valóság maga is egy PROGRAM,
2. a MÁTRIX is, mint minden program, FELÜLÍRHATÓ.

loading...

Hitünk és tudatunk teremti a valóságot, mint ahogy erre egyik előző posztomban utaltam.
Tehát a cél hitünk és tudatunk felszabadítása, hogy tudatos teremtéssel egy jobb világot alakítsunk ki magunknak. Felülírjuk, átprogramozzuk a mátrixot.

Minél tisztábbak szándékaink, minél tudatosabbak vagyunk, annál nagyobb képességünk alakul ki a mátrix befolyásolására. Hazugságokkal megvezetett emberiség hamis hite és tudata táplálja energiával a jelenlegi valóságot, amely leginkább egy horrorfilmhez hasonlítható. Szegénység, háborúk, szenvedés és nélkülözés immár 4000 éve.

A horrornak csak akkor lesz vége, ha mi mindannyian tudatossá válunk, felismerjük a mátrix lényegét és azokat az erőket semlegesítjük, amelyek elménket rabszolgaságban tartják. Jelenleg nem mi uraljuk, hanem mi csak elszenvedjük a mátrixot. Félelmünk és szenvedésünk energiája táplálja azt a parazita szellemiséget (vagy fajt), amely képes volt bolygónk lakóit az uralma alá hajtani.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

Mindezt hazugságokkal, a tudatunk mérgezésével érte el. Legfontosabb eszközei:

– pénzipar – bankok
– hatalomipar – politika
– hazugságipar – média
– bűntudatipar – vallások

Mindaddig fognak működni, amíg mi emberek elfogadjuk mindezt.

A következőkben cikkeket fogok feltenni. Mindegyik útmutatóul fog szolgálni a fent említett tudati béklyók levetésére. Alternatívákat mutatok be a pénzre, a tiszta tájékoztatásra és az emberi közösség vezetésére. Írni fogok a tudásról, amely segítségével végre elindulhat a megújult emberiség az Aranykor irányába. Vezér-Szörényi László.

loading…


Facebook hozzászólások