AZ EMBERI FAJ 2050-RE ÁTALAKUL!

ÍGY ALAKUL ÁT AZ EMBERI FAJ 2050-RE EGY TUDÓS SZERINT!
loading...

Érdekes kutatási eredmény látott napvilágot! Egy tudós szerint 2050-re az emberi faj szembetűnő változásokon megy majd keresztül.

[cn-social-icon]

Ennek következtében elérjük, hogy olyan életünk legyen, amit igazából mindíg is szerettünk volna.

Cadell Last a brüsszeli agykutató intézet professzora minderre egy hosszú kutatási folyamat során jött rá.

A számítások, és állítása alapján 40 év múlva sokkal tovább fogunk élni, mint napjainkban. Mivel kitolódik a gyerekvállalás, magunkra is több időnk lesz majd. 2050-re ugyanis a világ annyira átalakul, hogy megszokott lesz a 120. életév elérése is.

loading...

Last arról is beszélt, hogy a változás olyan jelentős lesz, mint mikor a majmokból két lábon járó ember lett. Megnő majd az agytérfogat és a gyomor mérete.

A kutató állításai eléggé meredeknek hangzanak, mert nehéz elképzelni, hogy a mindennapos stressz helyett szórakozni fogunk. Sőt, hogy a jelenlegi 70 éves átlagéletkor 100 fölé nő.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Last azonban hangoztatta, hogy ez be fog következtetni. A biológiai óránk pedig meg fog változni. 100 évesen pedig még tudjuk majd élvezni az életet és nem a halálra készülünk, mint őseink ebben a korban.

“Ez a mértékű fejlődés nagyrészt köszönhető lesz annak, hogy az idő előre haladtával a robotok átveszik a számunkra megterhelő munkákat. Ugyanis egyre több olyan munkakört fognak ellátni, ami szakképzettséget nem igényel, ezzel levéve a terhet az emberiség válláról. A felgyorsult, stresszel teli világot tehát egy újabb, lassabb váltja majd fel, pont úgy, mintha kicsit visszamennénk a középkorba. De azt gondolom, hogy a következő rendszer nem csak más, hanem jobb lesz, mint a jelenlegi”  – magyarázta a kutató.

Ennek köszönhetően több igény lesz a kulturális életre és a szórakozásra is. Ezért pedig a gyerekvállalás ideje eltolódik.

Ezt az utóbbi évtizedekben már tapasztalhattuk is. Amíg az anyák a 80-as években még a 20-as éveikben vállaltak gyereket, ma már elsősorban 30 fölött teszik ugyanezt. Sőt egyre többen még később, akár 35-40 évesen választják az anyaságot. Ezek valóban érdekes összefüggések, melyek valódi tényeken alapszanak.

[cn-social-icon]

Read previous post:
2 MILLIÓ FORINTBA SEM KERÜL EZ AZ ÁLOMOTTHON! ÍGY CSINÁLTA!
ÁLOMOTTHON FILLÉREKÉRT!

Steve Areen álomotthona, amely 2 millió forintba sem került!   Amikor a legtöbb ember úgy dönt, felépíti álmai otthonát, vagy vesz...

ELCSALTÁK A SKÓT FÜGGETLENSÉGI NÉPSZAVAZÁST?
ÁLLÍTÁSOK SZERINT ELCSALTÁK A SKÓT FÜGGETLENSÉGI NÉPSZAVAZÁST

Elcsalták a skót függetlenségi népszavazást?   Egy tévében, és az interneten is fellelhető felvétel tanúsága szerint manipulálták a skót népszavazás eredményét,...

Close