ASSASSINS CREED-FILM: MEGVAN A RENDEZŐ?

ASSASSINS CREED-FILM: MEGVAN A RENDEZŐ?
loading...

Felröppent a pletyka, miszerint az Assassin’s Creed moziba érkező darabját a svéd rendező, Daniel Espinosa dirigálja majd.

Bár az Assassin’s Creed-film 2015. augusztus 7-én érkezik, így bőven van még idő a forgatásra, lassan azért nem ártana nekikezdeni, ha nem akarnak kapkodni a készítők — éppen ezért lenne esedékes a rendező személyének felfedése. Azt már ugye tudjuk, hogy Michael Fassbender játssza majd a főszerepet, a történetet Scott Frank, a Különvélemény (Minority Report) és a Farkas (The Wolverine) írója jegyzi, a forgatókönyvet pedig Michael Lesslie írja, akinek, hát, semmi érdemlegeset nem köszönhetünk.


Úgy hírlik, hogy ehhez a csapathoz csatlakozik most a svéd rendező, Daniel Espinosa, legalábbis a Twitchfilm értesülései szerint „azt beszélik” filmes berkekben. Espinosa ismertebb művei a még Svédországban forgatott Instant dohány (eredeti cím: Snabba cash; angol cím: Easy Money), amivel berobbant Hollywoodba, és a Denzel Washington főszereplésével készült Védhetetlen (Safe House). Aztán, hogy tényleg ő lesz-e a rendező, és ha igen, képes lesz-e megbirkózni a 20th Century Fox és a Ubisoft közös produkciójával, az már a jövő zenéje.

Forrás:Pcguru

Read previous post:
ANGRY BIRDS: KÉTMILLIÁRD LETÖLTÉS
ANGRY BIRDS: KÉTMILLIÁRD LETÖLTÉS

Az Angry Birdsöt eddig kétmilliárd alkalommal töltötték le. Keleten és nyugaton is mindenki ismeri a sorozatot. Nagyjából mindannyian tisztában vagyunk,...

ASSASSIN'S CREED 5 A FEUDÁLIS JAPÁNBAN?
ASSASSIN’S CREED 5 A FEUDÁLIS JAPÁNBAN?

A Ubisoft azt sugallta, hogy a következő Assassin’s Creed a szamurájok és nindzsák világába visz el minket. Az Assassin’s Creed...

Close