ANGRY BIRDS: KÉTMILLIÁRD LETÖLTÉS

ANGRY BIRDS: KÉTMILLIÁRD LETÖLTÉS
loading...

Az Angry Birdsöt eddig kétmilliárd alkalommal töltötték le. Keleten és nyugaton is mindenki ismeri a sorozatot.
Nagyjából mindannyian tisztában vagyunk, hogy mennyire népszerű az Angry Birds-sorozat, hiszen ennek egyes tagjaival vagy mellékhajtásaival jóformán bárhol találkozhatunk, a nyers számok azonban mégis lenyűgözőek. A Rovio marketingigazgatója, Peter Vesterbacka a londoni Pocket Gamer Connects konferencián elárulta: az Angry Birdsöt eddig kétmilliárd alkalommal töltötték le, s ma már a cég a Coke riválisának számít.

 


„Egy mobiljátékokat gyártó cégként kezdtük 10 évvel ezelőtt; 51 játékot adtunk ki az Angry Birds előtt — nem egyszerű kitűnni a tömegből és valami olyasmire vállalkozni, mint szembeszállni a Coke-kal. Egy ép eszű ember sem tenne ilyet.

iPhone-ra 2009-ben adtuk ki a játékot, s azóta a bevételünk 45 %-át a kézzelfogható termékek adják, ebbe beleértve az üdítőitalokat is — versenybe szálltunk a Coke-kal.”

Vesterbacka továbbá elmondta azt is, hogy az Egyesült Államokban 10-ból 9 ember ismeri az Angry Birds nevet, s hasonló eredményt értek el Kínában, ahol a lakosság mintegy 93%-a van tisztában a játékkal. Az Angry Birdsszel havonta 200 millió ember játszik!

loading...

Forrás:Pcguru

Read previous post:
ASSASSIN'S CREED 5 A FEUDÁLIS JAPÁNBAN?
ASSASSIN’S CREED 5 A FEUDÁLIS JAPÁNBAN?

A Ubisoft azt sugallta, hogy a következő Assassin’s Creed a szamurájok és nindzsák világába visz el minket. Az Assassin’s Creed...

A NAGY PET PALACK BIZNISZ
A NAGY PET PALACK BIZNISZ

Néhány multi meggazdagodott belőle, a környezet pedig tönkremegy tőle 50 milliárd palackos víz fogy évente. Nem túlságosan reklámozott tény azonban,...

Close