A BÜKKI FÜVESEMBER SZERINT, IGYUNK PARLAGFŰ TEÁT

A BÜKKI FÜVESEMBER SZERINT, IGYUNK PARLAGFŰ TEÁT
loading...

A parlagfű tea nagyon egészséges a Bükki füvesember szerint.

[good_old_share]

Gyuri bácsi a rák ellen is ajánlja.

Vannak akik irtják, másoknak pedig kincset ér! A parlagfűről már nagyon régóta folyik a vita, és kötelező írtani, hiszen nagyon allergén növény. A Bükki füvesember, azaz Gyuri bácsi viszont kifejezetten ajánlja a növényt, hiszen rengeteg mindenre jó, és egyáltalán nem tartja károsnak.

Gyuri bácsi egy Szombathelyi előadásán elmesélte azt, hogy hogyan kezdett el foglalkozni a gyógynövényekkel, és hogy milyen súlyos betegségeket küzdött le a gyógynövények segítségével.

loading...

Gyuri bácsi több mint 150 féle gyógynövényt ismer, és használ is, valamint mindenkinek ajánlja, hogy ők is használják. Szerinte az egyik legjobb gyógynövény a diófalevél. A diófalevél szinte minden készítményében benne van.

De nemcsak a gyógynövényekről beszélt, hanem arról is, hogy hogyan őrizhetjük meg az egészségünket, és elmondott néhány egyszerű tanácsot, amik szerinte nagyon hasznosak, és ajánlott megfogadni az egészségünk érekében.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Gyuri bácsi szerint, ha rendesen megrágjuk az ételeket, akkor nem hízunk el. Az étel alapos megrágása elősegíti a táplálék könnyebb, gyorsabb felszívódását a szervezetbe és kíméli a gyomrot is.

Napi 10 perc izzadás nagyon hasznos a szervezetünknek.

Lúgosítással csökkenthető a rák kockázata, és segít a rák leküzdésében. Erről IDE KATTINTVA olvashatsz többet!Mellrák ellen fogyasszunk szilvalekvárt, ősi székely recept szerint.

FIGYELEM! A Bükki füvesembertől még több receptet, illetve cikket IDE KATTINTVA olvashatsz!

A diófalevelet akkor érdemes gyűjteni, amikor már megszabadult a barkájától és kibújtak az új levelek. A csalánlevelet pedig akkor érdemes elkezdeni gyűjteni, amikor elkezdi az első bimbóit hozni, tavasszal.És persze a parlagfű tea fogyasztása.

„Nagy mennyiségben található benne B37 vitamin, és a kevésbé ismert P2 vitamin. Ásványi anyagokban gazdag, sok vasat, rezet és káliumot tartalmaz, ezen kívül enzimeket és nyomelemeket. Gyógyítja az emésztési problémákat, a rákot, sejtvédő hatású „

Furcsa, hogy kötelező a parlagfű irtás, miközben ez egy nagyon hasznos gyógynövény. Gyuri bácsi arra is figyelmeztet, hogy nagyon fontos az orvosi kontroll.

Read previous post:
A KARAKTERGYILKOSSÁG-AMIT NEM MUTAT MEG NEKED A FŐSODRATÚ MÉDIA.
A KARAKTERGYILKOSSÁG-AMIT NEM MUTAT MEG NEKED A FŐSODRATÚ MÉDIA

A KARAKTERGYILKOSSÁG-AMIT NEM MUTAT MEG NEKED A FŐSODRATÚ MÉDIA [cn-social-icon] Elöljáróban szeretnénk leszögezni, hogy nincsenek pártkapcsolataink, és egyik (jelenlegi) parlamenti...

SZÍNESRE FESTIK AZ ELADÁSRA SZÁNT CSIBÉKET - VIDEÓ
SZÍNESRE FESTIK AZ ELADÁSRA SZÁNT CSIBÉKET – VIDEÓ

Felháborító videóra bukkantunk. [cn-social-icon] Színesre festik az eladásra szánt kiscsibéket. Brutális videó került fel az internetre. A videón azt láthatjuk,...

Close