SEHOL SEM AKARNAK FOGLALKOZNI A BETEG LÁNNYAL – VIDEÓ

SEHOL SEM AKARNAK FOGLALKOZNI A BETEG LÁNNYAL - VIDEÓ

Senki sem akar foglalkozni a beteg lánnyal.

[good_old_share]


Sajnos egy újabb szomorú történet, Magyarországról.

Az RTL Klub egy megázó riportot készített a lány barátaival.




Klaudia egy 26 éves fiatal lány, aki akár meg is gyógyulhatna, azonban a műtéteket egyetlen orvos sem vállalja el.

loading...

Emellett még hamarosan az utcára is kerülhet. Bár a barátai mindent megtesznek, hogy segítsenek neki, mégis kevés, hiszen elfogyott a pénzük.

Klaudia két évvel ezelőtt lett rosszul. Az orvosok úgy gondolták, hogy pszichiátriai problémája van, és azzal kezdték el kezelni.

Az állapota viszont folyamatosan romlott, és már járni is alig tudott, amikor kiderült, hogy valójában Wilson-kóros. Ez azt jelenti, hogy a szervezete nem tudja lebontani a felhalmozódott rezet, ami súlyos idegrendszeri károsodásokat okozott a lánynál.

Klaudia barátai azonban azóta is a lány mellett vannak, és mindent megtesznek azért, hogy a fiatal lány jó kezekben legyen. Adományokból, és saját pénzből egy magán ápolási intézményben helyezték el a lányt. Ez havonta 180 ezer forintba kerül, és a lány gyógyszerei nagyjából 30-40 ezer forintba.

Bár a barátok próbálnak mindent megtenni azért, hogy Klaudia jó kezekben legyen, sajnos a pénz elfogyott, és a környéken egyetlen kórház sem vállalja a lány ápolását.

Így Klaudia júliustól akár az utcára is kerülhet.

Az is kiderült, hogy a lány akár meg is gyógyulhatna, ha néhány műtétet elvégeznének, és rehabilitációra is sor kerülne, azonban a műtéteket egyetlen orvos sem akarja elvállalni.

Hol vannak ilyenkor azok a kórházak, és orvosok akiket nem érdekel a pénz? Vagy éppen azok a milliárdosok, akik nem tudják hova tenni a pénzüket?

A kormányról már nem is beszélve.

Egy beteg lány meg is gyógyulhatna, és azok akik tehetnének valamit, semmit sem tesznek. A barátai pedig mindent megtesznek azért, hogy megmentség őt.

Ha bárki segíteni szeretne, keresse fel az RTL Klub-ot, és ott biztosan elmondják, hogy hogyan segíthetne.




 

 

 

 

Ezenkívül persze akár egy megosztással is segíthetünk, hiszen minél többen látják a riportot, Klaudiának annál nagyobb esélye van arra, hogy olyan emberek lássák, akik segíteni tudnak akár adományokkal, akár bármi mással. Nekünk csak egy kattintás, neki viszont az élete.

Facebook hozzászólások
FEL