EBBE A BÖRTÖNCELLÁBA SOKAN SZÍVESEN BEKÖLTÖZNÉNEK

EBBE A BÖRTÖNCELLÁBA SOKAN SZÍVESEN BEKÖLTÖZNÉNEK

Ebbe a börtöncellába sokan szívesen beköltöznének.

[good_old_share]

Vajon hány embert kell lefizetni egy ilyenért?

Sokat hallhattunk már arról, hogy rengeteg helyen elég durva luxusbörtönök vannak a gazdagok számára. Sok börtön már szinte nem is börtön, hanem inkább egy öt csillagos hotel.

Teniszpályákkal, medencékkel és hasonlókkal halmozzák el a gazdagok börtöneit.

loading...

A mostani hírben szereplő cella azért nem ilyen szintű, hiszen ez csak egy cella, azonban ez sem semmi, és rengetegen akár önként is beköltöznének egy ilyen luxuscellába.




Valószínűleg arról is hallottak már, hogy a dél-amerikai börtönök nem épp a feddhetetlenségükről híresek. Mexikóban például tíz börtönből, nagyjából hatot a bűnbandák irányítanak, ami ebben az esetben elég nagy szám.

Most egy Paraguayi börtönben indítottak vizsgálatot, mert felfedeztek a luxuscellát, ami hivatalosan nem is létezett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A fenti képen látható cella egy helyi drogbáróé, akit jó időre lecsuktak. Nem tudni, hogy hány embert fizethetett le, és hogy mennyi pénzel, de az biztos hogy nem kevéssel, hiszen három cellát nyitottak össze neki, és egy komplett kis lakássá alakították át.




Ráadásul olyan dolgok is bekerültek a luxuscellába, amit úgy általában nem igazán lehet megtalálni egy rab cellájában, mint például a plazmatévé és egy saját kis konyha. Ráadásul még egy privát tárgyalót is kapott, hogy a vendégeit ugyan ne a szobában kelljen már fogadnia.

A drogbáró pedig ki is használta ezt, és akár bérbe is adta a luxuscellát. Ötezer dolláros beugróért, plusz heti hatszáz dolláros bérleti díjért bárki bemehetett a luxuslakosztályába, és ott élhetett.

Már azon sem csodálkoznánk, ha kiderülne, hogy még az őröknek is fizetniük kellett volna azért, hogy benézhessenek, hogy a cellájában van-e a rab.

Hiába, ha valaki hihetetlenül gazdag, akkor bárhol, bármit megvehet magának.




Facebook hozzászólások
FEL