VÉSZFRISSÍTÉS! KERÜLD EL A GÉPED ELLENI ÚJABB TÁMADÁST!

VÉSZFRISSÍTÉS! KERÜLD EL A GÉPED ELLENI ÚJABB TÁMADÁST!
loading...

VÉSZFRISSÍTÉS! KERÜLD EL A GÉPED ELLENI ÚJABB TÁMADÁST!

[cn-social-icon]

Megtudtuk, hogy ez nem egy biztonsági frissítés, hanem célzott támadások, és behatolások érhetik a rendszeredet.

 

Az Adobe azonnali szoftverfrissítésre kéri azokat a felhasználókat, akiknek a rendszerén megtalálható a Flash segédprogram.

A szoftvergyártó cég közleményt adott ki, melyben közli, hogy konkrét támadásokat észlelt, melyek a Windows rendszerű számítógépeket érintették. A közlemény szerint 10 számítógépből 8 érintett lehet.Lássuk be – ez azért elég nagy szám!

A nagyobb baj elkerülése érdekében az Adobe arra kéri a felhasználókat, hogy azonnal frissítsék böngészőkhöz kapcsolódó Flash-bővítményüket. Hogy az ön gépén a legújabb verzió fut-e, azt ezen az oldalon ellenőrizheti. Nem kell mást tennie, mint megnyitni az oldalt, majd megnézni a verziószámot.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az aktuális Flash verziószáma 18,0,0,203, tehát ha ezt látja kiírva, akkor nincs már további tennivalója. A Mac rendszerű gépeken ugyanezt a számot kell keresni.

Ha nem a legújabb verziószámot látja, akkor két dolgot tehet: Chrome és Internet Explorer böngészők esetén próbálja meg frissíteni magát a böngészőt, így azzal együtt érkezik az új Flash-verzió is. (Aztán visszatérhet a fenti oldalra ellenőrizni.) Más böngészők, például Firefox használata esetén erről az oldalról töltheti le a legfrissebb verziót.
Sajnos sokan nem fordítanak elég figyelmet rendszerük védelmére – és ezáltal saját adataik biztonságára. Ne feledd! Korábban megírtuk, hogy személyes szférádba nem csak a hatóságok akarnak beférkőzni!

Védd a rendszeredet és ezáltal magadat is a támadások ellen! ja… és takard le a kamerádat[cn-social-icon]

Read previous post:
MOBIL LÉGKONDI HÁZILAG!MOBIL LÉGKONDI HÁZILAG!
MOBIL LÉGKONDI HÁZILAG!

Találtunk egy nagyon hasznos videót. [good_old_share] Így készíthetünk kis mobilklímát házilag! Nem kell már több tízezret kiadni a mobil légkondikra,...

A TALÁLKOZÁS. AZ IDEGENEK MEGÖLNÉNEK MINKET?
A TALÁLKOZÁS. AZ IDEGENEK MEGÖLNÉNEK MINKET?

A TALÁLKOZÁS. AZ IDEGENEK MEGÖLNÉNEK MINKET? Egy nagyon érdekes és elgondolkodtató írásra leltünk a Facebookon. [good_old_share] Olvasása közben sokaknak Déjà...

Close