ÜRÜLÉKKEL RAKTA TELE A BANKOT A DÜHÖS ÜGYFÉL

ÜRÜLÉKKEL RAKTA TELE A BANKOT A DÜHÖS ÜGYFÉL.

Ürülékkel rakta tele a bankot a dühös ügyfél

Körbejárt és mindenütt guggolt egy kicsit

[good_old_share]

A szemtanúk szerint az ügyfél kényelmesen, megfontoltan közlekedett, de már a belépésekor látszott az arcán, hogy dühös – aztán körbejárt a bankban és mindenütt lerakott egy "csomagot".
Be kellett zárni az angliai Andoverben álló egyik bankfiókot, amíg a személyzetnek sikerült kitakarítani és kiszellőztetni egy dühös ügyfél után. A "kopasz, középkorú, 40-es éveiben járó" férfi a szemtanúk szerint már a belépésekor igen dühös arcot vágott, mégis látszólag kényelmesen, már-már nyugodtan sétált körbe a Barclays épületében, de aztán hirtelen letolta a rövidnadrágját és egy kisebb kupacot ürített a padlóra. Aztán odébbment és újra meg újra megismételte ezt, míg körbe nem sz…ta a helyiséget.

"Csak álltam a sorban, vagy egy tucat másik ügyféllel, és akkor belépett ez a fickó. Nem mondott semmit, de az arca eléggé dühösnek tűnt" – idézte az egyik ügyfél, Garreth McCarthy szavait a Daily Mirror című brit lap.

"Nem igazán figyeltem, míg észre nem vettem egy undorító, mégis félreismerhetetlen szagot. Ránéztem a pasasra, csak nyugodtan sétálgatott körbe a bankban, és megjelölte az összes területet, amit csak tudott" – magyarázta a döbbent ügyfél. "Aztán ugyanolyan nyugodtan, ahogy besétált, távozott is."

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
A személyzetnek először fel sem tűntek a történtek, bár azt nem tudni, hogy a bankokban szokásosan jelen lévő biztonságiak hogyhogy nem vettek észre semmit a bizarr jelenetből. A bank szóvivője egyelőre elutasította a nyilatkozatot az ügyben. – Ma.hu

Facebook hozzászólások