UFO-T KÖVETETT A HELIKOPTER?

A felvétel még februárban készült a reggeli órákban Californiában, amiben egy pulzáló fehér gömbszerű repülő tárgyat követett feltehetőleg egy katonai helikopter. A szürkeségben rögzített videón azért jól látni a fényeket, és a szemtanú elmondása szerint csak egyetlen földi repülőeszköz hangját hallotta, és látni a pirosan villogó fényeket is, ez pedig a helikopter volt.


Nem állapítható meg ugyan hogy mi is volt a tárgy ami után ennyire érdeklődött volna a hadsereg, viszont ha egy egyszerű drón lett volna, miért is figyeltek fel rá? Számtalan ilyen eszköz van forgalomban, bárki szabadon használhatja, mégsem kezd hajszába utána egy katonasági helikopter.

Azt is el lehet vetni, hogy egy kisebb repülőt követett kíséret gyanánt a helikopter, hiszen az erősen fénylő objektumon egyáltalán nem látni jelzőfények villogását. A másik hogy az útvonal teljesen érthetetlen lett volna ha ezt a szempontot vitatjuk, nem beszélve arról a manőverről amikor az egyik pillanatban a többszörösére felgyorsulva elhúz a helikopter elől, majd eltűnik.

Pár pillanattal arrébb egy másik irányból újra feltűnik.

Az esetet a MUFON, az ismert UFO kutató szervezet is vizsgálta, magyarázat pedig nem született az üggyel kapcsolatban. A video első felében feljavított minőségben láthatjuk a történteket, a második felében pedig az eredeti felvételt.Paranormal.hu

Szólj hozzá

Hozzászólás