SZÉTTÉPTE AZ APJA MILLIÓIT AZ EGYEDÜL HAGYOTT 5 ÉVES

SZÉTTÉPTE AZ APJA MILLIÓIT AZ EGYEDÜL HAGYOTT ÖT ÉVES

Széttépte apja millióit az egyedül hagyott 5 éves.


[good_old_share]

A férfi mindent megpróbált, de a bank nem cseréli ki a pénzét.
Valószínűleg akiknél van gyerek a családban, azok tudják hogy bizony rengeteg fejfájást tudnak néha okozni a szülőknek.

Elég, ha csak néhány percre nem figyelünk oda, és máris képesek valamit alkotni. Összefirkálják a berendezést, vagy éppen szétszórnak szinte mindent a lakásban.

loading...

Persze arra is nagyon figyelni kell, hogy semmi olyan ne legyen elől, amivel kárt tehetnek magukban, vagy esetleg másban, és arra is, hogy olyan dolgokat se hagyjunk elől, amikből nagy probléma lehet, ha a gyerek tönkreteszi.

Pedig gyerekbiztossá tenni a lakást egyáltalán nem egyszerű.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szóval szülőnek lenni nehéz, és ezt most egy kínai férfi mégjobban megtapasztalta, ugyanis az öt éves gyereke valahogyan hozzájutott az apa dugipénzéhez, miközben egyedül volt otthon.

Az unatkozó gyerek pedig azzal ütötte el az időt, hogy darabokra tépkedte az 50 000 jüannyi készpénzt.

Persze ez nem a gyerek hibája, hiszen ő még nincs tisztában azzal, hogy mit is tépett szét, de az apa biztosan átesett egy kisebb szívinfarktuson amikor meglátta.

A gyerek olyan apró darabokra tépte a pénzt, hogy már össze sem lehetett ragasztani őket.

A férfi elmondta a helyi sajtónak, hogy először bement a bankba, azonban ott azt mondták neki, hogy nem tudnak mit kezdeni a pénzzel, és így vissza sem válthatják. Azt mondták neki, hogy ragassza össze a pénz, és akkor beváltják.

A férfi két napon át próbálkozott a pénzek összeragasztásával, azonban nem igazán járt sikerrel. Néhány darabot sikerült összeragasztania, azonban sok olyan darab volt, ami annyira apróra volt tépve, hogy képtelenség volt összeragasztani.
A férfi elmondta, hogy ugyan leszidta a fiát érte, de bántani nem fogja, hiszen a gyerek még nincs tisztában azzal, hogy mit is tett pontosan.

Valószínűleg legközelebb már jobban oda fog figyelni arra, hogy hová teszi el a pénzét, bár egy öt éves gyereket egyébként sem szabadott volna egyedül otthon hagyni.

loading…


[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások