ÓRIÁSOK ÉLTEK MAGYARORSZÁGON?

ÓRIÁSOK ÉLTEK MAGYARORSZÁGON?

A régészek többször is találtak extra méretű csontvázakat, amelyek arra engednek következtetni, hogy régen hatalmas emberek élhettek a Földön. [good_old_share]

(A fotó csak illusztráció)

A mesékben, legendákban, de még a Bibliában is gyakran felbukkannak az óriások, amelyek akár létezhettek is, hiszen a régészek nem egyszer találtak már rejtélyesen nagy emberi maradványokat. A kutatók belátják, hogy gyakran előfordul velük, hogy olyasmire lelnek, amire a tudomány jelenleg nem tud magyarázattal szolgálni. Az ősi mítoszok viszont sok kérdésükre megadják a választ.
Többméteres emberi csontvázakat már a világ több pontján is találtak, így például Magyarországon is. A régészek azonban ezeket a leleteket nem hozzák nyilvánosságra, viszont azt feltételezik, hogy egy másik humanoid faj is élhetett a Földön.

Ugyancsak az óriások létezését támasztja alá, hogy a régészek több megalitikus építményt is felfedeztek a világ különböző tájain. Ezeket sikerült összefüggésbe hozniuk a legendák egyes óriásaival. Ezek közül az egyik legismertebb az angliai Stone Henge, amely egyes mítoszok szerint, az óriások lakhelye volt. Az építmények körül ráadásul nagyon sok a paranormális jelenség.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az erdélyi Bucsecs-hegységben akkor találtak egy rejtélyes barlangot a régészek, amikor a földrengés volt. A kutatók hatalmas termeket, és óriási méretű, emberi kéz alkotta eszközöket találtak, amikor megnézték a barlang mélyét.
A hegység közelében egy különös építmény is van, ami a természet alkotása, de nagyon emlékeztet egy félbe maradt szfinxre. A földrengés után pár évvel, újabb érdekességet, hat-hét méter magas csontvázakat találtak a régészek, a környéken.

A Pilisben is találtak óriásokra utaló leleteket a kutatók. Ezek azok a nagy kövek, amik anno az óriások várát alkothatták. Ugyanerre utalnak a hatalmas méretű lépcső maradványai is. Hazánkban ráadásul rengeteg megalitikus lelet, kőkörök, és kőasztalok találhatóak.

A mítoszok, hatalmas épületek, többméretes csontvázak miatt, a régészek nem zárják ki, hogy a Földön egykor óriások éltek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások