MEGDÖBBENTŐ JÖVŐKÉPPEL SOKKOL A GREENPEACE

MEGDÖBBENTŐ JÖVŐKÉPPEL SOKKOL A GREENPEACE
loading...

A sci-fibe illő hirdetés a robotméhek 2.0-s verzióját népszerűsíti, amely amellett, hogy természetesen nem bántja az embert, irtja a rovart, beporozza a virágokat és gyakorlatilag nem igényel karbantartást.


És ha a közeljövőben lennének hasonló robotméheink, azzal még viszonylag jól is járnánk, ugyanis jelen állás szerint világszerte pusztulnak a méhek, így itthon is.

Tekintettel arra, hogy ezen hasznos rovarok nélkül a mi fennmaradásunk is nehézkes, a Greenpeace arra buzdít, hogy a robotméhek feltalálása helyett talán mentsük meg a meglévőket.


Read previous post:
EGY 1500 ÉVES BIBLIA SZERINT JÉZUST NEM FESZÍTETTÉK KERESZTRE, A VATIKÁN AGGÓDIK! A Vatikán legnagyobb rémületére egy körülbelül 1500-2000 éves bibliát találtak.
EGY 1500 ÉVES BIBLIA SZERINT JÉZUST NEM FESZÍTETTÉK KERESZTRE, A VATIKÁN AGGÓDIK!

A Vatikán legnagyobb rémületére egy körülbelül 1500-2000 éves bibliát találtak Törökországban, mely a Néprajzi Múzeumban, Ankarában található. A 2000-ben felfedezett...

ÁLLATI FOLTÓK
ÁLLATI FOTÓK

Most ismét mosolyt csaló,képek következnek az állatvilág szereplőivel. A képeken a legjobb pillanatban felbukkanó állatokat láthatunk, akik eredetileg nem szerepeltek volna...

Close