KÁLLAY – SAUNDERS A BEFUTÓ EURÓPÁBAN!

Kállay- Saunders a befutó Európában!

Imádják az Eurovíziós Dalfesztivál résztvevő országaiban Kállay-Saunders András (29) dalát – legalábbis ez derül ki abból a nagyfokú érdeklődésből, ami az énekest övezi.

Miközben a rajongói oldalakon vezetett szavazásokon sorra dobogós, néhol első helyre tippelik, folyamatosan érkeznek András menedzsmentjéhez a koncertfelkérések. Andrást nagyon meglepte ez a siker, de mindent megtesz azért, hogy méltó módon képviselje hazánkat. Meglepetést is tervez: amint meggyógyult az influenzájából, az összes résztvevő ország dalából készít egy saját verziót.

– Azt találtam ki, hogy mindegyik versenydalból készítek egy úgynevezett covert, amit fel is teszünk az internetre. Remélem, hogy így még többen megismernek, és az én dalomat is meghallgatják az adott dal mellett – nevetett András, aki még a májusi, koppenhágai verseny előtt többször látogat majd el egy-egy versenyző országba. – Hollandiából, Angliából, Németországból érkezett megkeresés, szeretnék, ha fellépnék ott. Napi legalább ötven levelet kapunk, amelyben interjút kérnek tőlem. Komolyan mondom, erre ne számítottam – vallotta be a Running című dalával a családon belüli erőszak ellen fellépő énekes.

A versenyen egyébként nagyjából ugyanaz a színpadkép lesz, mint amelyet A Dal 2014-ben láthattunk, azzal a különbséggel, hogy a műsorban szereplő kislány nem tud a csapattal kiutazni Dániába.

​Blikk

Szólj hozzá

Hozzászólás