IGAZI R2-D2-T KÉSZÍTETT A GYÓDI MŰSZERÉSZ A DAGANATOS KISFIÚNAK – VIDEÓ

loading...

Igazi R2-D2-t készített a gyódi műszerész a daganatos kisfiúnak.


Megható történet.

Sokszor nem csak pénzzel segíthetünk a rászorulókon, és ezt most Krisztián be is bizonyította. Bár ő később pénzzel is segít majd a rászoruló családon, de közben a kisfiú egyik álmát is teljesítette.
loading...

A 11 éves Gábor 4 éves kora óta daganatos beteg, és az édesanyja folyamatosan vele van.

A család segítségre szorul és egy fiatal műszerész meg is találta a módját, hogy hogyan segíthetne rajtuk.

Mivel a kis Gábor hatalmas Star Wars rajongó, ezért Krisztián épített egy életnagyságú R2-D2 robotot, ami távirányítással működik, és pontosan olyan, mint amilyen a filmben is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az elkészülése után pedig elvitte Gábornak, és emellett elkészített egy rohamosztagos sisakot is, amit egy tombolán ajánl fel a nyertesnek, a tombolából származó bevételt pedig Gábornak és az édesanyjának adja majd.

Krisztián egyébként nem most először jótékonykodik. A fiatal műszerész korábban már egy hasonló akcióval összegyűjtött 600 ezer forintot a rászorulóknak.

loading…


Vannak még jó emberek a világon. Ha valakinek lenne kedve részt venni a jótékonykodásban, nyugodtan nézzen utána, hogy hol is teheti meg.
Ha tetszett a videó, oszd meg másokkal is.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás