IGAZI R2-D2-T KÉSZÍTETT A GYÓDI MŰSZERÉSZ A DAGANATOS KISFIÚNAK – VIDEÓ

IGAZI R2-D2-T KÉSZÍTETT A GYÓDI MŰSZERÉSZ A DAGANATOS KISFIÚNAK - VIDEÓ
loading...

Igazi R2-D2-t készített a gyódi műszerész a daganatos kisfiúnak.

[good_old_share]


Megható történet.

Sokszor nem csak pénzzel segíthetünk a rászorulókon, és ezt most Krisztián be is bizonyította. Bár ő később pénzzel is segít majd a rászoruló családon, de közben a kisfiú egyik álmát is teljesítette.

loading...
A 11 éves Gábor 4 éves kora óta daganatos beteg, és az édesanyja folyamatosan vele van.

A család segítségre szorul és egy fiatal műszerész meg is találta a módját, hogy hogyan segíthetne rajtuk.

Mivel a kis Gábor hatalmas Star Wars rajongó, ezért Krisztián épített egy életnagyságú R2-D2 robotot, ami távirányítással működik, és pontosan olyan, mint amilyen a filmben is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az elkészülése után pedig elvitte Gábornak, és emellett elkészített egy rohamosztagos sisakot is, amit egy tombolán ajánl fel a nyertesnek, a tombolából származó bevételt pedig Gábornak és az édesanyjának adja majd.

Krisztián egyébként nem most először jótékonykodik. A fiatal műszerész korábban már egy hasonló akcióval összegyűjtött 600 ezer forintot a rászorulóknak.

loading…


Vannak még jó emberek a világon. Ha valakinek lenne kedve részt venni a jótékonykodásban, nyugodtan nézzen utána, hogy hol is teheti meg.
Ha tetszett a videó, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
MŰTÉT KÖZBEN VEREKEDETT ÖSSZE KÉT ORVOS - VIDEÓ
MŰTÉT KÖZBEN VEREKEDETT ÖSSZE KÉT ORVOS – VIDEÓ

Műtét közben verekedett össze két orvos. [good_old_share] Az esetről videó is készült. Sokszor az emberek a legmeglepőbb helyeken tudnak összeveszni,...

HATALMAS HIBÁT KÖVETETT EL A BALEK LÉGKONDITOLVAJ
HATALMAS HIBÁT KÖVETETT EL A BALEK LÉGKONDITOLVAJ

Hatalmas hibát követett el a balek légkonditolvaj. [good_old_share] A tolvaj trükkösen próbálta meg ellopni az áruházból a légkondicionáló rendszert, de...

Close