HALÁLOS FENYEGETÉSEKET KAPOTT A FÉRFI, AKI MEGÜTÖTT EGY KENGURUT, HOGY MEGMENTSE A KUTYÁJÁT – VIDEÓ

HALÁLOS FENYEGETÉSEKET KAPOTT A FÉRFI, AKI MEGÜTÖTT EGY KENGURUT, HOGY MEGMENTSE A KUTYÁJÁT - VIDEÓ
loading...

Halálos fenyegetéseket kapott a férfi, aki megütött egy kengurut.


[good_old_share]

A férfi csak a kutyáját akarta megmenteni.

Valószínűleg már többen is látták az olvasóink közül azt a videót, amiben egy férfi odaszalad egy kenguruhoz, és megüti.

loading...
Már akkor is sejteni lehetett, hogy a férfi csak a kutyáját akarta menteni, de sokakat ez akkor is felháborított.

A helyzet állítólag odáig fajult, hogy a férfit annyi halálos fenyegetés érte, hogy fel kellett keresnie a rendőrséget, mert attól félt, hogy az állatvédők megtámadják őt.

A 34 éves férfit egyébként sokan hősként jellemezték, hogy puszta kézzel szembeszállt a kenguruval azért, hogy megmentse a kutyáját, pedig komoly sérüléseket is szenvedhetett volna.

Azt hozzá kell tenni, hogy a férfi egy vadász túrán volt, tehát fegyverek is voltak náluk bőven. A férfi viszont nem szeretett volna sérülést okozni az állatnak, csak a kutyáját akarta megmenteni, ezért puszta kézzel szállt szembe a kenguruval, és megütötte.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Annak ellenére, hogy egyértelmű, hogy a férfi nem akart sérüléseket okozni az állatnak, és csak a kutyáját akarta megmenteni, az állatvédők mégis halálosan megfenyegették és követelték, hogy zárják őt börtönbe, és rúgják ki az állásából.
Valószínűleg ez nem fog megtörténni, hiszen néhány ügyvéd elmondta, hogy ha szórakozásból kezdték volna el bántani az állatot, akkor ebből börtön is lehetne, azonban a férfi egyáltalán nem akarta bántani, hiszen fegyverek voltak náluk, a férfi mégis puszta kézzel szállt szembe az állattal, és csak azután ütötte meg, miután a kenguru odarúgott.

Valamint azt is hozzá kell tenni, hogy a férfi egyértelműen csak a kutyáját szerette volna megmenteni, mert a kenguru megfogta őt, és nem engedte el.
Azok az állatvédők akik a férfit fenyegetik, valószínűleg ugyanúgy nem hagyták volna, hogy a kenguru bántsa a kutyájukat, sőt, biztosan van közöttük olyan is, aki esetleg még rá is lőtt volna az állatra.

Persze könnyű egy másik embert meghurcolni.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
ÍGY LEHET EGY EGÉSZ SZIGETET ELLÁTNI INGYEN ÁRAMMAL - VIDEÓ
ÍGY LEHET EGY EGÉSZ SZIGETET ELLÁTNI INGYEN ÁRAMMAL – VIDEÓ

Így lehet ellátni ingyen árammal egy teljes szigetet. [good_old_share] A megújuló energia ereje. A Tesla bebizonyította azt, hogy napelemekkel el...

MEG AKARTÁK VICCELNI A BARÁTJUKAT, HALÁLESET LETT BELŐLE
MEG AKARTÁK VICCELNI A BARÁTJUKAT, HALÁLESET LETT BELŐLE

Meg akarták viccelni a barátjukat, haláleset lett belőle. [good_old_share] Elképesztő történet. Valószínűleg már a címből is rájöttek páran, hogy a...

Close