EZ IS RÁKOT OKOZ? AKKOR MÉGIS MIT EHETÜNK?
[cn-social-icon]
Ha ezek is rákot okozhatnak, akkor mégis mit ehetünk? Természetesen a kérdés „költői”.
Manapság egyre több élelmiszerről derül ki, hogy rendkívül egészségtelen. Sokak – teljes joggal háborodnak fel az új hírek hallatán és teszik fel a kérdést: de hát akkor mégis mit ehetünk biztonsággal.
„Az vagy, amit megeszel”
A WHO kutatói szerint: aki naponta 50 grammnál több feldolgozott húsfélét, például virslit, kolbászt, sonkát, szalámit vagy szalonnát eszik, annál 18 százalékkal nagyobb esélye van a végbélrák kialakulására.
Bár a WHO egy kategóriába tette a feldolgozott húsféléket a dohányzással, a szakemberek azt is hozzátették, hogy ennek ellenére a dohányzás még így is tízszer veszélyesebb, mint a felsorolt húskészítmények.
Jó néhány egészségtelen ételről írtunk már korábban is. Ide kattintva többet is megtudhatsz: AZ 50 LEGEGÉSZSÉGTELENEBB ÉTEL!
Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]