EURÓPA ÉS A KERESZTÉNYSÉG FELSZÁMOLÁSA ?

EURÓPA ÉS A KERESZTÉNYSÉG FELSZÁMOLÁSA ?
loading...

EURÓPA ÉS A KERESZTÉNYSÉG FELSZÁMOLÁSA ?

Tisztelt szerkesztőség! Kérem, ha lehetséges, akkor tegyék közzé az alábbi gondolataimat.

[cn-social-icon]

Tisztelt szerkesztőség! Meg vagyok döbbenve azon a felvételen, melyet a napokban találtam az interneten. (a videó alább, a cikk között. szerk.)

 

Az internet és a sajtó is tele van a migránsokról szóló hírekkel, de bevallom, hogy talán én pont ezért nem foglalkoztam eddig ezekkel. Most viszont találtam a neten egy videót, melyet az ATV készített, és úgy gondoltam, hogy megnézem.Meg is tettem. Az abban hallottak nem csak megdöbbentettek, de ráébresztettek arra, hogy talán nem alaptalan azoknak az embereknek a félelme, akik nem csak Európáért, de az egész kereszténység jövőjéért aggódnak. Nem tudom, hogy valóban igaz lehet-e, amit ott leírnak, de ha igaz….

Így már összeállt a kép és megértettem azt az írást, melyet szintén a neten találtam és ide másolok:

loading...

Ágyasok, rabszolgák és testi örömökre használt rabszolgák. Testi nyilvános fenyítés, csonkolás és kivégzés.

Hogy miért jelent veszélyt Európára a muszlim áradat?

Mert teljesen más erkölcsi alapok szerint élnek. Az arab országokban a vallásukra alapozott életmód sokban eltér a miénktől. Mi Európaiak sok dolgot evidensnek tartunk. Pl.:

– Nálunk vallás, szólás és véleményszabadság van. / A muszlim országokban (1 kivétel Törökország) kötelező államvallás van az Iszlám. Aki ezt a hitet elhagyja, azt halálra ítélik. Ha valaki rosszat szól, kivágják a nyelvét, vagy megölik

– Nálunk alapigazság és alapjog, hogy minden ember egyenlő. / A legtöbb muszlim ország szerint a teremtés csúcsa a muszlim férfi, majd alatta a muszlim nő, és őket követeik a szinte állati sorba osztott más-vallásúak, hitetlenek. Szerintük az emberek nem egyelőek (a videó után a cikk folytatódik!)– Előzékenyek és udvariasak vagyunk a nőkkel. / A legtöbb muszlim országban a nő alacsonyabb létforma, mint a férfi-ember.

– Nálunk nincsenek rabszolgák. Nem adjuk-vesszük beszélő tárgyként az embereket, nőket, gyerekeket / A legtöbb muszlim országban vannak rabszolgák.

– Nálunk egynejűség van, és ezt értékként tartjuk tiszteletben / A legtöbb muszlim országban ez nem evidens, sőt sok ágyast is tartanak. Idegen nem muszlim nőket szabad megerőszakolni. 11 éves lányokat is magukévá tesznek. Testi örömökre rabszolgának használják őket. Állításuk szerint mindenben a prófétát követik.

A muszlim országokban (kb. 54 van) nincs külön állam, társadalom és vallás. Államvallás van, amely az országot irányítja és mást el sem fogadnak. (1 kivétel Törökország ahol viszonylagos demokrácia van, a felszínen).

És a migránsok 90%-ka muszlim, akik nem akarnak ezen változtatni! Hogyan fognak Ők Európába integrálódni? – V  Zs.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ 

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]
Read previous post:
ILYEN EGY VONATSZÖRFÖZÉS! - VIDEÓ
ILYEN EGY VONATSZÖRFÖZÉS! – VIDEÓ

Íme, egy igazi vonatszörfözős videó. [cn-social-icon] Egy 18 éves, Ukrán fiatal, Pasha Bumchik, egy nem mindennapi videót készített. A fiú...

AZ EMBER, AKI EGYEDÜL ÁTFÚRT EGY HEGYET
AZ EMBER, AKI EGYEDÜL ÁTFÚRT EGY HEGYET

Dashrath Manjhi arról híresült el, hogy egymaga átfúrt egy hegyet, ezzel utat nyitott a falu és a város között. [cn-social-icon]...

Close