CHEMTRAILS ÉS AMI MÖGÖTTE VAN – VIDEO

Chemtrails és, ami mögötte van! – videó

Az átlagember számára ez nagyon magas labda. Az uralkodó rétegek számára pedig nagyon kényelmes pillant a Chemtrails korszak.

Sok elképzelés született már a repülőgépek égen való csíkhúzásai kapcsán. Vannak, akik kiállnak a konspiratív feltételezések mellett. Léteznek olyanok is, akik egyenesen őrültnek tekintik a jelenséggel kapcsolatos összeesküvés gyártókat.

Vajon kinek van igaza? A tény az, hogy a repülők által húzott csíkok akár órákon keresztül az égen maradnak, a szemünk előtt vannak. Az átlagember számára ez valóban egy magas labda.
A hatalom számára azonban ez egy átmeneti kényelmes megoldásnak tűnik. Vajon miért átmeneti? Valószínű azért, mert az embertömegektől hamarosan számon lesznek kérve és előbb-utóbb a hatalmat kiszolgálónak számot kell adni a tevékenységről. Természetesen meg van már az előre elkészített válasz is, amely megnyugtató lehet az emberek számára. Vagy mégsem?
Kérdéseinkre választ kaphatunk, ha megnézzük a 2013 júniusában megjelent videót a YouTube-on.


A feliratos dokumentumfilm kicsivel több, mint másfél óra hosszas. Azonban jó szívvel ajánljuk megtekinteni a konspirációk mellett kitartóknak és szkeptikusoknak egyaránt.


Szólj hozzá

Hozzászólás