A VILÁGBANK EGYIK BANKÁRA SZERINT FÖLDÜNKET EGY MÁSIK FAJ IRÁNYÍTJA

A VILÁGBANK EGYIK BANKÁRA SZERINT FÖLDÜNKET EGY MÁSIK FAJ IRÁNYÍTJA

A csoport, amely az irányító hálózat mögött áll emberszerű, de nem földi eredetű lényekből áll. Nagyon okosak, de nem kreatívak és meglehetősen materialisták.

Sokkal nagyobb hatalmuk volt a korai jégkorszak idején, nyújtott koponyával rendelkeznek. Utódot úgy hoznak a világra, hogy emberi nőkkel közösülnek, de maga az utód nem lesz termékeny. Egy titkos társaság világában élünk, ennek az információnak nyilvánosnak kellene lennie, mégsem az.

A témával kapcsolatos korábbi cikkünket ide kattintva olvashatod:

Ez csupán néhány információ azokból a kijelentésekből, melyet Karen Hudes mondott röviddel azután, hogy Vilábank egyik befolyásos emberévé vált. Közölte továbbá, hogy világunk árfolyamháborúban áll, a Szövetségi Jegybank a semmiből állítja elő a pénzt és ha a nyomtatás a jelenlegim ütemben zajlik tovább, az országok nem fogják többé elfogadni a pénzt.

A Paracas-i Koponyáknak köze lehet ahhoz az emberek mellett élő fajhoz, melyekről Karen Hudes beszél.

Ez a második faj lehet az az idegen csoport, amelyik kontrollt gyakorol a világ és annak gazdasági infrastruktúrája felett, hogy nagy küzdelmek árán elpusztítsa majd azt és ennek ürügyén rabszolgává tegye az emberiséget anélkül, hogy ezt észrevennénk.

loading...

A beszámoló sok kérdésre adhat választ, különösen a földönkívüli fajokkal kapcsolatban. Ahogy egy francia író, Baudelaire mondta egyszer: “A Gonosz legnagyobb megtévesztése, hogy elhiteti az emberekkel, hogy nem létezik”.

Facebook hozzászólások